callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Ingen bakfylla

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag är vi trötta som alla andra men vi är inte bakis. För två år sedan just på nyårsdagen bestämde vi oss för att inte dricka på ett tag. Till att börja med skulle vi vara alkoholfria framtill oktober samma år. Vi upplevde det inte jobbigt att vara alkoholfria så vi började inte dricka igen. Nu har det alltså gått två år utan alkohol. Två år av utlandssemestrar, middagar, somrar, fester osv. Det som gör att vi har fortsatt är att vi mår bra av det. Vi sparar pengar, känner alltid att vi har omdömet i behåll och slipper bakfyllor. Alla har vi dessutom haft någon vän el närstående som druckit och blivit elak, gjort dåliga val, startat bråk och faktiskt förstört för andra på en fest el annat. Det är skönt att iaf försäkra sig om att jag inte kommer vara den personen. Vi tycker definitivt att fördelarna är fler än nackdelarna. Det är något jag kan rekommendera, bestäm en viss tid och kör en vit månad, halvår el år! 
Hur har ni haft det på nyår? 
Vi började kvällen på en italiensk kvarterskrog vid Fridhemsplan. Därifrån till Kungsgatan och restaurangen Kristall där det anordnades en persisk nyårsfest. Arrangemanget var inte perfekt men det var iaf kul att komma ut och vi dansade en hel del innan vi drog hem. 
Idag gick jag upp vid 9.30 för att förhoppningsvis vända rätt dygnet. Imorgon ska jag till en vårdcentral långt bort för att jobba och där ska jag vara resten av veckan. 
Vi tar det lugnt idag och ska dessutom tvätta. 
Vi hörs! 
 
Nyårsmiddagen 
 
Vi två
 
Dansa dansa 
 
Lågkvalitativ bild från dansgolvet på Kristall 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: