callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Klämdag

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Har ni en klämdag? Det är nog många som är lediga idag. Igår var vi lediga men idag är jag på väg till jobbet. Vi var så glada över en ledig dag mitt i veckan igår och vi betedde oss verkligen som om det var helg. På onsdag var vi uppe till kl 12 på natten, sedan sov vi till 10 på  torsdagmorgon. Det enda vettiga vi hann göra var att åka till stan och shoppa. Jag köpte ett par shorts, en topp och en klänning. Just nu är det lite mycket att tänka på. Min mamma kommer på besök idsg och jag ska hämta henne på stationen. Igår fick jag sms av min chef om att jobba en timme extra idag då jag är enda läkaren på plats och behövs till stängning. För det får jag en hel kompdag. Men det innebär att stackars mamma får vänta på centralen i 1,5 timme. 
Vi ska på bröllop nästa lördag, en gammal kursare och kompis gifter sig. Detta har vi länge sett framemot. Jag köpte iaf en klänning igår för det men har fortfarande inga skor. Vi ska åka redan på fredag så vi slipper stressa. Vi kommer hem sedan på söndag och på tisdag ska vi åka till Spanien. Jag behöver köpa nya linser, lite kläder etc inför resan. Samtidigt håller vi på att leta ny lägenhet. Vi måste flytta ut från den vi bor i nu senast 15 juli. Har fortfarande inte hittat något nytt och det börjar dra ihop sig. 
Ja ni, det är helt enkelt lite fär mycket att stå i nu. 
Men det kommer gå bra, det gör det alltid. 
Ha det nu bra ni som är lediga idag, och ni som jobbar får jag önska en inte alltför hektisk dag! 
Vi hörs! 
 
Förra helgen 
 
Anna och Kim var på besök från Karlstad 
 
Vilken fin helg det var
 
Vi hann med en promenad i solen 
 
Frukost igår, kommer nästa lägenhet också ha sjöutsikt? 
 
Vi hann med lite mat igår på stan efter shoppingen 
 

Helg med besök

Kategori: Allmänt

Hej! 
Vi har haft en gammal kursare och kompis till mig på besök den här helgen, med sambo och deras 2 barn. Det har blivit en del bus och lek. Man får ändå ge kred till familjer med fler småbarn, det är fullt hus att ta hand om småttingarna. 
Jag hann också springa lite idag, 5 km. Det var skönt. Jag har varit patologiskt trött senaste veckorna, ligger redan i sängen. Semester om 3 veckor kommer vara bra för kropp och själ. 
Vi hörs! 
 
Med våra gäster på Vapiano
 
Hela familjen 
 
Vi två
 
Söta Selma 
 
Lilla Julia
 
Pasta till middag

Skönt med ledighet

Kategori: Allmänt

Hej! 
Vad bortskämda vi har blivit med ledigheter, först påsk och nu första maj. Vi har haft en skön ledighet. I fredags träffade jag en kompis som var här i Sthlm på besök. Vi åt på Thai orkidé vid Medborgarplatsen, helt ok mat. I lördags var vi på gymmet, sen åkte vi till Mall of Scandinavia. Det är bara andra gången jag är där. Så stort. Jag köpte ett par jeans och en tröja. Sedan var vi på bio och såg Logan, bra film faktiskt. 
I söndags var vi på Kista galleria, sambon köpte en kostym eftersom vi ska på bröllop i juni. Sedan hälsade vi på min goda vän som har fått barn, så mysigt! 
Igår var vi på en långpromenad i Nackareservaten, en fin naturupplevelse inte alls långt ifrån oss. Det har varit en jättebra ledighet, vi har fått vila. 
Idag fyller min fina mamma 56 år, grattis mamsen!
Nu är jag på väg till jobbet, ha en fin dag! 
Vi hörs! 
 
Thai orkidé i fredags
 
Mall of scandinavia
 
Logan
 
Helgens höjdpunkt, vi fick träffa Mattia bara 10 dagar gammal
 
Här med sin fina mamma 
 
Nästan 2 timmars promenad i Nackareservaten
 
Har haft tur med orkideerna, alla 3 blommar samtidigt