callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Glasses

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag måste köpa ett par nya brillor, mina gamla är slitna men ack så snygga så det är svårt att hitta ett par snyggare, haha!
Här är det några jag har provat, får nog prova fler. Ni får gärna säga vilka ni tycker är fina!
 
 
 
Mina nuvarande
 
 
 
Ett par Gucci jag funderar på

 
 
Blåa Ray Ban
 
 
 
Ett par andra blåa Rya Ban

Valborg

Kategori: Allmänt

Hej!
Har ni haft en bra valborg? Själv firar jag inte, el brukar iaf inte göra.
Idag hade vi presentationer av våra fältarbeten i plugget och pratade om barnfattigdom, prostitution, invandrares hälsa etc. Riktigt intressant faktiskt. Sedan pluggade vi hos Ingrid innan jag drog hem. Var supertrött och hade dessutom en djävulsk huvudvärk så det passade att vara hemma.
 
Har roat mig med en serie på SVT play jag börjat se, Unge Kommissarie Morse. Kriminalserie som utspelar sig i Oxford med Morse i huvudrollen som är en ung oerfaren smått nördig polis. Rätt bra faktiskt. Och så har jag ätit lösgodis, hehe!
Ska dyka i säng nu då jag är helt utpumpad, man blir trött av att ha 2 tentor under samma vecka, den i måndags gick bra och nu är det kvar en på fredag.
Hoppas ni har en bra kväll och tar hand om er!
Vi hörs!
 
 
Unge kommissarie Morse
 
 
 
Goooodis! (filmen hann jag inte se)

Blogg.se Synas

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag köpt en Blogg.se Synas med mina intjänade reklampoäng här på bloggen.
Det innebär att en liten bild ur ett av mina inlägg kommer visas höst upp på blogg.se när man loggar in så att andra bloggare kan se den.
Visserligen hade jag inte så många poäng så jag köpte en tid 9.20-9.40 på tisdag men jag hoppas ändå på några fler läsare iom detta. Hoppas hoppas!
Kul om jag får fler läsare och även såna som inte känner mig!
Okidok, ska lägga mig nu, har tenta imorgon i allmänmedicin. Wish me luck!

Chez Amis

Kategori: Allmänt

Hej och hå!
Igår hade jag och Filip en trevlig kväll på ett av stans billigaste ställen. Vin för 29 kr glaset, slå det om ni kan! Dessutom är det faktiskt trevligt där, gott vin, billig mat och ofta mycket folk och deras uteplats är nice.
Ok jag erkänner, om man gick in i bardelen så var alla 10 år yngre än oss men det är kul att hänga med ungdomen då och då också! Jag rekommenderar iaf Chez för den kommande sommaren.
Efteråt blev det lite fika på gamla Tintin. Vi var lite partysugna men lyckades slå ihjäl den känslan och det var kanske klokt. Jag har tenta imorgon och ska sitta och plugga idag och köerna till alla uteställen var långa, lönehelg och allt.
Ni får ha en nice söndag, vädret är ju fint!
 
 
 
Filippe lika glad om vanligt
 
 
Svårt att hålla mig för skratt
 
 
God plocktallrik till vinet
 
 
Allvarligt face
 
 
Obs....
 
 
Alla andra barnen slutade med tittut men inte Filip!
 
 
Kvällens avslut

Tjaba!

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag var trött redan imorse. När jag kom till vårdcentralen och satt på britsen i ett undersökningsrum och snackade med en av läkarna fick jag sådan stark lust att bara krypa ihop och lägga mig på britsen och somna djupt. Det är ungefär så jag mår av att pendla.
 
Annars blev det en bra dag, fick träffa några patienter och lärde mig ett och annat.
Det var min sista dag och jag hade utvärderingssamtal med handledaren. Han var nöjd med mig och jag med honnom så alla var lyckliga. Jag fick överlag mycket beröm av läkarna där och det kändes så kul för man är ovan komplimanger. Vi är så snåla i vanliga fall, borde ge varann mer beröm.
Sekreterarna älskade mina diktat, jag som trodde jag var totalkass. Knepet är bara att prata tydligt, sedan kan man glömma säga punkt ibland, det verkar kvitta!
 
Kom hem och var trött, speciellt eftersom jag inte var hemma förrän 18.00. Bestämde med en bekand att ta en promenad. Det slutade med massa bilåkning på Hisingen i en översnygg bil och lite promenad på en kyrkogård och uppe vid Ramberget. Sedan köpte vi en pizza som vi inte ens hann äta och den försvann med den snygga bilen.
 
Nu är jag hemma och tänkte lägga mig typ nu kl 22.00. Snacka om hur fräsch jag kommer vara imorgon när jag vaknar!
Då hörs vi då!
 
 
 
Utsikt från Ramberget

Slottskogen

Kategori: Allmänt

Jag var och gick i slottis i söndags. Här kommer några bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otur

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Just nu har jag lite smått otur känns det som.
Min deklaration dröjde aslänge så jag till slut fick ringa och tjata på dem att att skicka det, de ska bila sönder hela badrummet hos mig vilket innebär att man inte kan duscha där på flera dagar, lönekontoret har glömt betala ut min lön på 2 månader och min dator strejkar idag så att man kan varken föra över bider från mobil el kamera.  Det var ungefär det.
 
Jag låter det inte bekomma mig, sånt fixar sig alltid.
Annars har det varit en ganska ordinär dag på vårdcentralen. Ikväll måste jag sätta mig med lite plugg för vi har tenta på måndag och sedan på fredag. Yippy!
Ok då, vi hörs sen!
 
 
Jag har bara lite oflyt, den här tjejen har otur!

Hej

Kategori: Allmänt

Min dag:
 
Pendeln till Alingsås
Några patienter
Fick gå hem tidigt
Sen lunch på Merci
Middag hos Linn med Lisa och vårt tredje bokklubbsmöte
Underdog av Torbjörn Flygt
 
 
 
Boken, jag gav den 7 av 10
 
 
Supergod mat Linn bjöd på. Den salladen på mango, avokado,rödlök, chilli och koriander var to die for!

Stackars blogg

Kategori: Allmänt

 
Hej stackars försummade blogg! Jag har inte bloggat på hela 2 dagar, KATASTROF! (skämtar bara)
Visst har ni saknat mig?
 
Jag var lite hängig igår och stannade hemma men idag var det back to business på vårdcentralen. Jag fick börja vid lunch och gå till 18.30 eftersom de hade en extra sen prickmottagning idag. (Kollar hudprickar och bedömmer om de ska tas bort el ej) Det blev inte så mycket action för min del, det var bara en som behövde sys vilket läkaren gjorde. Men jag var nöjd, hade inte en sådan dag då man vill slänga sig på svåra uppgifter direkt.
 
På vägen hem gick jag förbi Lensway. Jag är totalt missnöjd med min optiker Synsam så jag kanske ska byta tänkte jag. Lensway har alltså en butik i Centralstationen, annars är de ju nätbaserade.
Jag kollade på deras bågar och de har en del snyggt även om sortimentet inte är asstort. Ett par kompletta glasögon skulle gå på ca 1500 kr för mig (och då tog jag ett par dyra bågar) eftersom de har halva priset på första köpet just nu och maj ut. Låter ju toppen.
 
Annars händer inte så mycket, ska laga mat och plugga lite ikväll, jättespännande, not!
Vi hörs då!
 
 
 
Ett par beiga glasögon kanske?
 
 
Lite för små bågar för min smak
 
 
 

Annars finns det många coola fägglada bågar just nu för de modiga. Ska man ha glasögon så är det perfekt tid nu när det är så inne!
 

City Love

Kategori: Allmänt

På promenad i stan. Varsågoda!
 
 
Trånga gator....

 
Jag gillar Tyska kyrkan
 
 
Kvällsmys
 
 
Vatten mitt i stan
 
 
Tätt ihop
 
 
Hamnen
 
 
Läppstiftet långt där borta
 
 
Kullerstensgator
 
 
Hagakyrkan
 
 
Blå himmel

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag vaknade bokstavligt talat med ett leende på läpparna imorse. Efter en hel vecka med morgonar som börjar kl 6 var det mumma för själen att få sova ut, det blev hela 10 timmars sömn. Dessutom sken solen in genom mina vita gardiner och jag vet att jag är ledig hela helgen, ska visserligen plugga ganska mycket men ändå, jag får vara hemma, jobbar inte och har inte massa grejer inplanerade. Yippy!
 
Jag vet exakt vilken film jag ska se ikväll, sista delen i twilight för den har jag inte sett.
Det är en underbar dag helt enkelt.
Jag önskar er alla andra en fin dag med!
Ska försöka ge mig ut på en långpromenad i helgen och fota lite i vackra soliga Göteborg och visa er här på bloggen!
Vi hörs!
 
 
 
Snor en bild så länge
 
 
Inspirerande?

Friday night

Kategori: Allmänt

Heja!
Nu har det varit en lång vecka.
Ikväll var jag och Filip och käkade på La Sombrita. En restaurang jag ändå gillar.
Det var trevligt fast vi båda var trötta, jag råkade somna på tåget hem från Alingsås och vaknade inte förrän tåget hade stått inne på stationen en stund. Haha!
 
Tapas och sangria var ett bra sätt att avsluta veckan. Nu är det bara plugghelgen kvar. Jag måste dessutom plugga ensam denna helgen. Det kanske blir skönt med lite egentid. Vet inte när jag var hemma en hel helg senast. Nu gäller det bara att faktiskt plugga och inte bara mysa hela helgen. Får se hur det går.
Tjingeling och ha ett fint veckoslut!
 
 
 

Nöjesliv?

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har inte varit på restaurang/varit ute och fikat på hela 2 veckor. Det kliar i mig.
Jag har inte varit ute och festat/dansat på säkert 3 månader. Det känns fel. Ja vart tog mitt nöjesliv vägen?
 
Dessa dagar handlar allt om skolan i princip, att klara tentor och det man ser framemot är sommaren. Jag längtar så himla mycket till Nice, en stad som jag har besökt 2 somrar i rad och blivit kär i. Kan jag åka dit i sommar? Ingen aning men jag hoppas det, det vore underbart.
 
Jag är så sjukt shoppingssugen. Tror det är en kombination av att vår och sommarkläder är så roliga att köpa och av att det inte händer så mycket annat roligt just nu utanför plugget. Tror definitivt att en del av alla dessa tjejer som lägger ner mycket tid på shopping gör det för de har så tråkiga liv i övrigt.
 
Ja, ville bara skriva av mig lite. Det är förstås inte så synd om mig, även den här perioden med tentor kommer vara över snart och det är inte alls länge kvar till sommaren. Att läsa till läkare är något jag trivs med och det får ta tid, det gör inget. Bara man får slappna av ibland så är jag nöjd.
Ha det bra hör ni!
P.s Lägger upp bilder på sånt jag längtar efter för att påminna mig själv om att sommaren och solen är här snart, håll ut alla ni andra som är lite trötta nu också!
 
 
 
Glass på avenyn är grejer det!
 
 
Fika med 2 av mina favoritpersoner vid Kungsportsplatsen
 
 
Underbart solig dag och gratiskonsert på Götaplatsen
 
 
Skål!
 
 
Fin sommardag vid Näset
 
 
Ännu en skål på Dorsia
 
 
Ute i Göteborgsnatten
 
 
Back in the days...
 
 
Café i Marseille
 
 
Älskade Nice
 
 
Soligt i Nice
 
 
God fransk mat
 
 
Villefranche, så vackert

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har haft en riktigt bra dag.
Praktik i Alingsås där jag fick ta många egna patienter och tom handlägga några enklare fall helt på egen hand utan att någon annan läkare träffade dem.
 
Jag tog bort en vaxpropp helt på egen hand i öronmikroskop med sug och ögla och när patienten sa att hen hörde igen(efter att ha haft nedsatt hörsel pga proppen) så var jag så lycklig.
Jag fick tom sluta något tidigare än 17.00 och var hemma i lagom tid så jag hann handla lite mat och sedan gå på mitt första pilatespass. Det var skitkul, lett av en man som var så uppenbart homosexuell och supercharmig. Jag lyckades göra en av övningarna som jag aldrig lyckats med tidigare. (barnslig lyckokänsla)
 
Kort sagt har det varit en bra dag. Nu är jag dock trött, har precis ätit och sett på sista avsnittet av Girls som var ganska så rörigt. Det hände många konstigheter där helt enkelt.
Ska diska och fixa lite innan jag går och lägger mig. Ännu en spännande dag i Alingsås imorgon.
Vi hörs!
 
 
 
Så här nöjd var jag på vårdcentralen idag
 
 
Ännu en av mina sallader, nam nam

Alingsås

Kategori: Allmänt

Hej och hå!
Kom precis hem svettig från gymmet.Jag är så lyckligt lotttad som bor så nära gymmet, drog dit och körde 20 min crosstrainer och 10 min styrka. Kom hem så sent från praktiken idag att det inte fanns några pass på gymmet att gå på när jag hade lagat mat och ätit.
 
Idag kunde jag dessutom gå till gymmet i min relativt tunna träningströja över linnet, vilket innebär att jag inte ens behöver byta om på gymmet, det är grymt.
Jag tar en ca 3 minuters lång promenad från min lägenhet till gymmet ombytt och sedan vandrar jag hem. Det är som att ha en SATS hemma!!!!!!
 
Idag gick jag hemifrån kl 6.30 och kom hem kl 18.20. Vårdcentralsplacering på ett ställe utanför Alingsås. Jag är verkligen en pendlingsoskuld, är så totalt vilse så fort jag måste lämna centrala Göteborg, men det gick bra. Fint pendeltåg och helt ok lokalbussar i Alingsås.
 
De på vårdcentralen var jättetrevliga och jag tror det blir två trevliga veckor. Man märker dessutom att man snart är färdig läkare för redan idag tog jag några egna patienter och det gick fint och mitt och läkarens resonemang kring behandling gick bra ihop.
Så nu ska jag duscha och lägga mig så att jag orkar köra en lika lång dag imorgon.
Adjö!
 
 
Svettig efter träning, bild från söndags

What to say?

Kategori: Allmänt

Tjabba!
Idag hände inte en enda upphetsande sak.
Universitet hela dagen och sedan en sväng hem till Ingrid för en kort pluggsession och sedan hem.
Hade en jobbig huvudvärk. Är allmänt väldigt spänd i nacken och axlarna, försöker boka en massagetid, annars vet jag inte vad jag kan göra.
 
Väl hemma såg jag på lite debatt på nätet och sedan diskade jag veckans hög. (gigantisk)
Visst är det mycket diskussioner och debatter på nätet och överallt om rasism just nu? känns som att det är väldigt på tapeten. Jag minns inte att det talades om det alls för ett par år sedan. Undrar vad det beror på? Jag tycker iaf det är bra och relevant att dessa frågor lyfts och diskuteras.
 
Imorgon ska jag åka till en vårdcentral utanför Alingsås för att praktisera, Där ska jag vara i ca 2 veckor. Det blir säkert superkul men också lite nervöst eftersom vi ska ta egna patienter med så lite hjälp som möjligt från handledaren.
Jag känner att jag har glömt en hel del när det gäller diagnos/behandling etc som vi läste för några terminer sedan. Men nu är väl ett utmärkt tillfälle att damma av kunskperna som jag hoppas finns där någonstans.
Det blir 2 veckor med extremt tidiga morgonar och jag får träna mig i att lägga mig tidigt.
Så då börjar jag ikväll!
God natt kära läsare!
 
 
 
 
Ali Esbati, vänsterpartist och duktig debattör tycker jag
 
 
 
Middag, så många goda smaker och så mycket färg

Balladen om Marie Kröyer

Kategori: Allmänt

 
Oj vilken sorglig film. En kvinna som är gift med en stor konstnär som det ändå går åt skogen för.
Vi har olycklig kärlek, vi har triangeldrama, vi har psykisk sjukdom och vi har en mors kärlek till sitt barn och smärtan när hon måste lämna barnet.
En historia om en av skandinaviens största konstnärer genom tiderna och dennes familj.
Sevärd dansk film med underbara naturscener från skagen och stockholmska skärgården. Jag ger den betyget 7 av 10.
 
 

Lördag Nashas way

Kategori: Allmänt

Hej!
Just nu lever jag ett väldigt städat liv känner jag. Idag tex har jag jobbat, handlat mat och lagat mat, ätit ihop med en kompis och varit ute på promenad. Inte mycket party med andra ord.
Det är mycket i plugget nu och jag har jobbat 2 helger i sträck.
Jag lovar mig själv att festa mer i sommar, längtar efter en helg då man bara myser, piffar till sig, dricker några drinkar och går ut i göteborgsnatten.
Men livet är som det är, man hinner inte alltid med allt man vill göra. Det kommer bli ännu roligare när jag väl har tid sen.
Vi hörs!
 
 
 
Tyska kyrkan under kvällspromenaden
 
 
Hamnen

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder på gårdagens tjejkväll hemma hos Maria.
 
 
 
Nam nam, pasta med rökt lax och aubergine
 
 
 
En riktigt bra tjej
 
 
 
Lite busig
 
 
 
Perfekt värdinna
 
 
 
Mohaha..........
 
 
 
Nä nu får jag skärpa mig

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag hade vi en heldag med Henry Ascher som är stor inom vård för papperslösa flyktingar, barnläkare i grunden. Jag tycker han är ascool så det var en riktigt bra dag.
Efter plugget försökte jag och Ingrid plugga lite vilket gick sådär, samhällsmedicin är verkligen flummig att plugga på. Hjälp...........
Sedan blev det middag hos Maria, det var trevligt!
Nu är jag hemma astrött och ska sova för imorgon kl 8 ska jag vara på jobbet, yippy!
Vi hörs hör ni!

Being the bigger person

Kategori: Allmänt

Hej!
Ibland känns det så skönt att vara den som beter sig moget i en konflikt el vad det nu kan vara.
Ni vet när 2 personer är sura på varandra el har kommit på kant och ingen vill vara den som tar första steget till att snacka ut om saken.
Idag var jag den som tog tag i det. Det var en sak som hade tyngt mig i några dagar och nu känns det mycket bättre när det är utagerat. Så red ut saker om det går och är värt det! Det mår man själv bäst av!
Sov gott allihop!

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag var en trött dag. Jag låg länge inatt och vände och vred mig innan jag lyckades somna. Dagen bjöd på föreläsningar av olika kvalitet och mot slutet kl 15.00 var vi bara 17 tappra själar utav 52 som var kvar. Antar att vårvädret är trevligare än lagtexter.
 
Vi pratade både om jämlik vård till alla och våra fördomar som kan göra att vården faktiskt inte blir jämlik och även om socialtjänstlagen. Jag hade dålig koll så det var nyttigt.
 
Väl hemma ramlade jag i säng och sov 2 timmar. Sen gick jag upp och åt och pluggade lite till morgondagens seminarie och sedan var jag ute på promenad med en klasskompis. Blev en skön promenad på 75 min omkring Linné. Vädret är fint så man borde försöka komma ut lite oftare.
Jag är allmänt trött denna veckan känner jag. Ska lägga mig snart.
Vi hörs!
 
 
Ibland intas frukosten på morgonens föreläsning.
 
 
 
Fyndade ett par orangea tights på H&M igår.

Lär mig aldrig!

Kategori: Allmänt

Tjabba!
Idag var jag i Nordstan efter att ha gjort ett ärende, kl var ca 19.00 och jag var vrålhungrig.
Går förbi Lindex som har rea, någon magisk kraft drar in mig och snart står jag i provrummet med 3 toppar att testa.
Tyget är fint, det ser bra ut där det hänger på galgen men det sitter inte bra.
Det är ett problem jag har haft med Lindex forever. Och med KappAhl med för den delen.
Likförbannat går jag in där då och då och testar några plagg. Köper aldrig något.
Att jag inte lär mig att dessa 2 butiker är helt hopplösa. Nästa gång ska jag bara gå förbi kolugn. Jag lovar!
 
 
 
Does not work for me
 
 
Inte den heller

Hemmadag

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag var jag hemma.
Handlade mat, tvättade och lagade mat. Surfade massor. Sköt upp ett litet arbete jag skulle göra tills imorgon så länge det bara gick med resultatet att jag är klar nu, strax efter 12.00.
Men det är lugnt. Förhoppningsvis har jag latat tillräckligt nu och kan köra på i full fart resten av veckan.
Nu sova strax! Hörs!
 
 
 
Helgfrukostvarning på en måndag!
 
 
 
Så gott med en kopp te
 
 
 
Grönt nagellack köpt i London av märket Accessorize
 
 
 
 
En av mina favvorätter chilli con carne

Scary

Kategori: Allmänt

Råkade bli sist kvar på jobbet ikväll.
Det finns få saker som är så läskiga som offentliga lokaler som är helt tomma på folk, som biografer, skolor el ett helt tomt kontorslandskap. Det är liksom onaturligt. Så lite skraj var jag.
Sen fick jag springa till vagnen och höll på att vricka foten. Mycket spännande kväll. Nu hemma helskinnad och äter äggmacka.
Vi hörs hör ni!
 
 
 
Såhär rädd blev jag ikväll lämnad alldeles ensam

Söndagmorgon

Kategori: Allmänt

 
Hej!
Har ni sovit gott? Jag sov superlänge och är iaf utvilad nu. Har drömt mycket de senaste nätterna, undrar varför?
Skulle plugga med en kompis idag men hon är sjuk så jag får sätta mig med ett par ganska tråkiga uppgifter själv.
 
Annars ska jag jobba även idag, känner mig ganska duktig som gör det. Igår gick jobbet fint iaf, träffade lite roligt folk där och sedan är själva jobbet rätt avslappnande. Man sitter och lyssnar på diktat och skriver ner det i datorn.
 
Mig passar det perfekt med kvällsjobb för jag har så svårt att gå upp tidigt på morgonarna.
Nu ska jag sätta mig med mina böcker får vi se hur det går. Kanske en liten promenad sen innan jobbet, det är så fint soligt väder ute. Har träningsvärk sen gårdagens träning så det känns bra.
Vi hörs då!
 
 
 
Jag på jobbet
 

Tråkig lördagkväll yeah!

Kategori: Allmänt

Hej!
Slutade jobbet 9 och var hemma för en stund sen. Man känner sig lite tråkig som sitter hemma en lördagkväll men ärligt talat var det så kallt ute så det är skönt att inte vara ute i tunna partykläder och frysa. Och som min mammas man säger så är det bra att ha tråkigt ibland.
Jag lovar, jag ska festa mer i sommar.
Så nu ska jag göra det bästa av min hemmalördagkväll, se ett avsnitt av Girls, läsa lite, fönstershoppa lite på nätet och sen nanna. Jag har flängt runt rätt mycket på sistone och det är skönt att vara hemma.
Så god natt på er och ha en skön kväll/natt!
 
 
 
Girls, grym serie
 
 
Älskar att läsa
 
 
Kul med internetshopping el iaf titta runt!

Bodybalance

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag påbörjade min lördagmorgon med ett pass bodybalance. Det är det optimala passet för helgmorgonar tycker jag.
Idag var det en ny ledare, hon var hårdre än den vanliga Lise vars pass jag brukar gå på. Det skulle stås på händer osv vilket jag aldrig gjort. Det var ett mer krävande pass än vanligt med kortare avslappningstid men kul var det.
Nu blir det jobb snart men innan dess ska jag hinna äta lite och kanske plugga lite.
Vi hörs!

Simba

Kategori: Allmänt

Hej!
Ikväll har jag testat en ny restaurang.( ny för mig, annars har den funnits länge)  
Simba som är afrikansk/karibisk vid Lilla Bommen mittemot operan.
Cool restaurang med god mat och jag åt med händerna och det kändes genuint och back to basic. I like.
Maten var kryddstark och kolhydraterna kom i form av ett bröd som kallas injera. Smaskigt som sagt, kan definitivt rekommendera det.
Jag är trött nu och ska däcka i säng.
Vi hörs!
 
 
 
4 olika rätter
 
 
moi
 
 
kvällens outfit

Åter i staden

Kategori: Allmänt

Hej kära läsare!
Tack för att ni fortsätter att titta in fastän jag inte har bloggat så mycket den senaste veckan!
Först var jag i London i påsk, sedan var jag hemma i knappt 2 dagar innan det var dags att åka på 3 dagars internat för att lära oss om ledarskap i plugget.
Vi åkte till Ljungskile och folkhögskolan där. Bodde på kursgården och fick god mat 5 gånger om dagen. Ja det gick ingen nöd på oss alls. Gården låg dessutom skitfint nära havet med underbar utsikt.
 
Kursen leddes av 2 handledare den ena psykiater/företagsläkare och den andra pykolog. De var en bra duo.
Kursen innebar allt från små personlighetstest till att hålla ett litet tal om vad vi har lärt oss om ledarkap i slutet. Kursarna var väldigt personliga och öppenhjärtliga i sina tal vilket var fint tyckte jag.
 
Nu är jag lite trött. Det tar på en att konstant umgås med andra och igår hade vi grupparbeten/frågestund/föreläsning från 8.30-19.30.
 
Ikväll ska jag ut och äta på restaurang, släppa allt och kanske prata av mig lite. Det blir ju många nya intryck under en sådan resa.
 
I helgen ska jag jobba både lördag och söndag så jag hoppas jag kan hålla mig frisk och kry. ( Många blev förkylda i Ljungskile)
Imorgon ska jag försöka hinna med ett pass på gymmet innan jobbet som börjar först på eftermiddagen.
Ja livet är helt ok just nu även om lite vila hade varit skönt.
Vi hörs!
 
 
 
Ingrid och Lotta myser i matsalen
 
 
Mmmm en kopp te......
 
 
Hurtiga tjejer som är ute och springer, Maria och Alice
 
 
Centrum i Ljungskile, missade ta bild på havsutsikten
 
 
Egenproducerade namnskyltar
 
 
Eva, Ingrid och Maria under en av våra lektioner
 
 
Hassanein äter druvor
 
 
Ostbricka och vin, mycket gott
 
 
Glada girls, Maria och Anna
 
 
 
 

Ljungskile

Kategori: Allmänt

Jaha nu ska jag åka till Ljungkile med klassen för ett internat där vi ska lära oss om ledarskap. Jag har knappt hunnit landa efter London och packa upp ordentligt så jag är inte så sugen men måste man så måste man och sådana grejer brukar bli kul. Så nu kör vi.
Ska packa nu, som vanligt lite i sista minuten.
Vi hörs då!

Londonshopping

Kategori: Allmänt

 
 
En doft jag har velat ha länge
 
 
 
Lite underkläder
 
 
 
3 stycken toppar
 
 
 
Nagellack, ögonskugga och läppstift i pennform
 
 
 
Balla örhängen
 
 
 
Ännu fler örhängen

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag tillbaka i ett soligt Göteborg. Tror nästan det är varmare här än i London.
Jag och mamma hade 3 händelserika och roliga dagar.
Vi hann med sightseeing, shopping och musikal. Det var så mycket folk överallt och vi åkte en hel del tunnelbana.
Hotellet var över förväntan, 4 stjärnigt och riktigt lyxigt. Säkert det största hotellrummet jag har bott i.
Området var också bra, Kensington, nära allt men ändå inte mitt i allt. Lugnt och fint.
London är definitivt staden för shopping. Så många butiker och så många roliga märken som inte finns här hemma. Jag ska bara tjäna lite pengar och återvända dit och shoppa. Haha!
Enda nackdelen var att det var ganska kallt. Det hade varit perfekt att åka dit i sommar.
Nu har mamsen åkt hem till sig och jag är ganska trött. Vi fick åka från hotellet redan kl 3.00 inatt.
Sammanfattningsvis en fin resa, storstadspuls, kvalitetstid med mamsen och lite kallt!
Vi hörs!
 
 
 
 
Hyde park
 
 
Buckingham palace, världens turisfälla, så mycket folk men mamma gillar kungligheter! Sprang dessutom på Olle från Fråga Olle!
 
 
 
Harrods, man blir ju lite kär i hela varuhuset.
 
 
 
Fika på The tea room.
 
 
 
Gott
 
 
 
På Le Miserable
 
 
 
Queens Theater och Le Miserable. Vilka röster och riktigt söta barn som var med!
 
 
 
Mor och dotter
 
 
 
Superkall sightseeing
 
 
 
Piccadilly
 
 
 
Fallossymbol?
 
 
 
Fint men kallt
 
 
 
Inte märkligare än Göteborgshjulet el? Man kan dessutom gifta sig däruppe för 3000 pund.
 
 
 
Tower of London