callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Friday night

Kategori: Allmänt

Hej! 
Jag är ensam på fredagkvällen. Sambon har åkt till sina föräldrar. Jag var hemma redan vid 18, åt resterna från igår till middag och har sett på The good wife sedan. Bra vad? Idag fick jag ett tack kort och choklad av en patient. Hen sökte pga något banalt men det visade sig att hen hade symptom på en stroke. Jag skickade hen till akuten. Det var allt! Jättekul att bli uppskattad för att man gör sitt jobb. Överlag gillar jag mitt jobb rätt mycket. Just nu myser jag på alla årskontroller för de med högt blodtryck. Man hinner lära känna patienten och också prata livsstilsfaktorer. 
Nu ska jag inte tråka ut er, ha en toppenbra helg! 
Vi hörs! 
 
Blommor vi fick av våra vänner som var hos oss på middag förra helgen 
 
Jultomtar jag köpte, 2 månader kvar
 
Det godaste på länge, kokoslatte med kokosmjölk
 
Presenten som gjorde min dag

Friday

Kategori: Allmänt

Hej! 
För första gången på länge gjorde vi faktiskt något på fredagkvällen. Jag kom hem från jobbet kl 18, känns som jag kunde ha suttit 1 timme till och administrerat. Men sambon och jag hade planer så jag skyndade mig hem. Duschade och så gick vi ut och åt. Inget fancy, en turkisk restaurang precis mittemot oss som heter Mezze. Deras meny är lite som en russian roullet, vissa grejer är jättegoda, andra inte. Efter det var vi på bio och såg "The magnificent seven", helt ok film med Washington och Hawk. Det var vår kväll det. 
Hoppas ni får en trevlig helg, vi hörs! 
 
Moi, det slår mig hur vuxen jag ser ut
 
Mezze på Västra Torggatan, mimus för potatisklyftorna som var halvfabrikat, resten var gott 
 
Bio och godis

Fy för hösten

Kategori: Allmänt

Hej! 
Jag har drabbats av lightversionen av höstdepression. Alltså just nu ser jag inte alls hur jag ska överleva hösten. Det är kallt och mörkt. Jag skyndar mig hem från jobbet och är inte direkt sugen på att lämna lägenheten därefter. Just nu känns det eländigt men jag antar att man vänjer sig även det här året.
Vi hörs! 
 
Förra helgen i färd med att platta håret 
 
Resultatet
 
Sebastian fyllde 8 år
 
På jobbet
 
Hade några vänner på middag i lördags
 
Några av gästerna
 
Jag fick fnatt och bakade 2 äppelpajer plus 3 sats äppelmuffins
 
 

Aktiv lördag

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag hade jag eld i baken. Gick upp vid 9 och var på ett spinningpass kl 10. Det var länge sen jag körde spinning och det var skönt. Efter träningen hade jag tid hos min frisör för ögonbrynplock och trådning av ansiktet. Det var skönt att få det gjort. Sedan gick jag i några affärer och köpte födelsedagspresent till min lillebror som ska firas imorgon. Därefter träffade jag några vänner i stan för fika. På eftermiddagen har jag varit hemma och kollat på min serie The good wife och nu på kvällen har jag städat lite. 
Detta var iaf för mig en superaktiv lördag och nu är jag ganska trött. Sambon kommer snart hem från jobbet.
Vi hörs!
 
På väg till spinning
 
Lördagsshopping
 
Nu är det säsong för granatäpplen, I love them