callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Nyår

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Nu har vi haft världens längsta sovmorgon, skönt, det behövdes. Planerna för ikväll är middag och vin hemma och sedan utgång, fastän vi fortfarande inte fått kontakt med stället vi ska till. Jag har en splirrans ny klänning jag ska ha på mig.
Ska stryka lite nu, duscha och börja göra mig iordning. Och så ska jag fundera lite över mina nyårslöften och hur jag vill att det nya året ska se ut. 
Gott nytt år på er alla glada! Kram! 

Stockholm

Kategori: Allmänt

Hej!
Imorse bilade vi till Stockholm. Nu sitter jag hos min kompis, vi har sett på film och har myskväll i största allmänhet. Vi har förstås hunnit med lite shopping också. Kul!
Måste erkänna att planerna inför imorgon är fortfarande lite oklara men jag tror det blir en bra kväll, sällskapet är iaf bra! 
Har ni några nyårslöften? 
 

Mellandagarna

Kategori: Allmänt

Hej fina läsare!
Hur är det med er? Hoppas ni har haft sköna vilsamma mellandagar! Det behöver man sedan när det nya året börjar med alla sina måsten.
Själv har jag planerat en ganska hektisk julhelg/nyår för mig själv. Var som bekant i Värmland 2 dagar och sedan hem till GBG och har jobbat nu 2 dagar inklusive ett 12 timmarspass igår som tar musten ur en. Men det var roligt, gick jour och det hände som vanligt saker så man var sysselsatt. Min bakjour var dessutom inne några timmar så vi hann prata lite, hon är jättetrevlig så det var kul.
Idag skulle jag ha åkt till stockholm men som tur är förhandlade jag mig till att åka imorgon istället. Jag behöver vila idag och packa/ tvätta etc.
Annars är det lugna gatan, ska fika med en kompis idag och annars bara pyssla hemma.
Om vi inte hörs innan så får ni ha ett riktigt Gott nytt år! Drick inte mer än ni tål men festa ordentligt!
 
 
Julafton
 
 Julläsning, bra bok för övrigt
 
Innan gästerna kom
 
 Jag och min älsklingspojke
 
 Jag och min lilla kusin Zakaria, han är världens sötaste och lugnaste baby
 
 Julklappar fick man förstås
 
Flest klappar fick Sebbe
 
 Jag och min fina mamma
 
 På annandagen var vi på Ikea så jag kunde köpa lite saker jag behövde, man måste bara älska Ikea
 
 
 
 
 

Juldagen

Kategori: Allmänt

Hej!
God jul får jag önska dig som läser min blogg! Hoppas du har haft en trevlig högtid hittills!
Min jul iår var annorlunda. För det första åkte jag hem till min mamma först på julafton. Efter en trevlig tågresa och massa snack med en medresenär kom jag fram kl 11.30. Jag blev hämtad av mamma och sedan åkte vi hem. Min lillebrors bror, alltså min mammas mans son var också här. Vi har bara setts typ 3 gånger innan så det var trevligt att se honom igen. Jag gjorde mig iordning och vid femtiden anlände mina två morbröder med sina fruar och barn. Julbordet bestod av det vanliga men även kinesisk mat som min farbrors fru hade lagat. Gott och annorlunda som sagt.
Det var trevligt att träffa alla och klappöppningen blev rena Armagaddon med presentpapper precis överallt och allmän kaos. Jag fick ganska väntade men trevliga klappar och alla verkade gilla dem klapparna jag köpte dem. Jag hade lite svårt att sova sen på natten och var vaken till kl 3, hann läsa ut en bok jag höll på med. Julläsning är faktist väldigt trevligt.
Idag var jag och min mammas mans son ute på promenad. Det regnade på oss och var allmänt eländigt men ändå trevligt. Sedan har vi slappat resten av dagen, ätit rester från igår, sett några avsnitt av Californification på netflix och bara umgåtts. Det känns som att jag har varit här skitlänge fastän jag kom igår. Här finns inte jättemycket att göra och jag längtar hem lite men det är trevligt att träffa familjen.
Det blir en flackig julledighet för mig. Jag åker hem sent imorgon, sedan ska jag jobba 2 dagar på sjukhuset och sedan till Stockholm för att fira Nyår och träffa min kompis där. Det sa bli kul!
Nu ska jag ta och ringa en gammal skolkompis från Arvikatiden som kanske ville ses nu i mellandagarna när jag fortfarande är i Värmland. Hon bor på Gotland och vi har inte setts på länge. Hoppas kunna få till en träff.
Hoppas ni får det fortsat trevligt och vi hörs snart igen!
Julbilder kommer när jag har kommit hem tll GBG igen.
På återseende!

Hej!

Kategori: Allmänt

God morgon på er!
Hur är läget? Jag mår så bra just nu. Fick verkligen sova ut imorse efter en vecka som har gått som i ett töcken. Jag antar att jag har haft mycket att göra och inte hunnit vila ordentligt i veckan så det var så skönt att vakna utan alarmklocka imorse. Och nu har jag inget planerat förrän senare ikväll så jag får göra vad jag vill. Lyx!
December bara flyger iväg tycker jag. Igår var jag hos en kompis och julbakade, det är nog 3:de året vi bakar ihop, det var väldigt trevligt även om vi alla vara ganska trötta.
Imorgon ska jag försöka ta en sväng på stan och köpa en julklapp till mamma. Jag vet ungefär vad jag ska köpa som tur är så det borde gå ganska fort.
Nu ska jag dricka upp mitt morgonté (blåbär) och se vad jag ska göra av den här härliga dagen.
Vi hörs!
 
 
Snygga Carro Barro bakar
 
 
2 mycket duktiga läkare/bagare
 
 
Trötta men glada
 
 
 Carros specialare med vit ckoklad och marsipan, mums
 
 
Resultat, 36 bullar var
 
 
Årets omgång julkort, gjorda ihop med kollegor på kontoret i november
 
 
God jul!
 
 
Enkelt men sött!
 

Krashad dator, masteruppsats och förkylning

Kategori: Allmänt

Hej! Jag lider av det jag skrev som titel på detta inlägg i tur och ordning.
Min älskade chockrosa Asus laptop vill inte vara med längre så den ska in på reparation, som tur var fick jag kontakt med huvudkontoret och har fortfarande garanti på den. Jag håller på med det sista i min masteruppsats, den ska jag examineras på nästa torsdag och så har jag varit förkyld riktigt länge, spännande vad? Så nu går jag omkring lite halvt om halvt stressad med en röd näsa. Har sovit uselt dem senaste nätterna på köpet. Men överlag så är läget hanterligt ändå. Ni får ha lite överseende med att jag inte uppdaterar så ofta dessa dagar.
Ska hoppa i säng nu men vi hörs!
Tjingeling!
 
 
 

Lite sådan här ser jag ut just nu, sexigt vad?!!!!!!!
 

Hallå där!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Nu var det på tiden att jag uppdaterar min blogg!
Det har varit en ganska tuff vecka, varit förkyld och dessutom hade jag presentation i fredags som lyckligtvis gick bra. Fick bra feedback på hur jag kan förbättra arbetet som var värdefullt.
Nu i helgen har jag tagit det ganska lugnt, var ute och käkade i fredags, var på en julkonsert med Chalmers kör igår och idag är jag hemma. Fortfarande inte helt frisk.
Det är riktigt dåligt väder här i Göteborg, snöslask som gör ens strumpor blöta, blä! Så man gör bäst i att hålla sig hemma.
 
 
Juligt inslag hemma
 
 
Det glada gänget jag var på konsert med
 
 
 Jag kan ses i kyrkan ungefär 1 gång per år, här i Vasakyrkan
 
 
 
 Julstämning
 
 
När man är supersötsugen på söndagkvällen gör man exakt 3 chokladbollar
 
 
 
 
 

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Hej och förlåt  för att jag inte uppdaterat på länge. Har en presentation av mitt projektarbete på fredag och är lite upptagen dessa dagar. Lovar att uppdatera så fort det lättar lite, kanske redan imorgon. Blink blink...
Tack för att ni tittar in ändå!
Vi hörs snart!
P.s Ikväll har jag ätit massa lösviktsgodis istället för middag och skrivit min presentation, nu minns jag varför man går upp i vikt av att plugga, stress = frosseri. Tur att jag är så duktig alla andra dagar.
 
 
Min kväll har bestått av candy och ......
 
 
Power point