callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Mellandagar

Kategori: Allmänt

Hej! 
Den här julen och nyåret bjuder tyvärr på väldigt få lediga dagar. 
Julen var sådär men nu ser jag framemot nyår. Har äntligen hittat något att ha på mig och har redan handlat lite av maten. Vi ska äta middag och fira hos några vänner.  Alla ska ta med sig något. Det blir kul. 
Annars är det jobb, jobb och jobb här. Har inte haft någon extra ledighet. Den här veckan är det i princip bara akuttider på vårdcentralen. 
Vi hörs mina fina läsare! 
 
 
Mysiga julklappar 

Yo yo yo!

Kategori: Allmänt

Hej! 
Inatt fick jag inte så mycket sömn, somnade någon gång efter 2. Jobbet gick fint förutom att nästan samtliga patienter var komplicerade. Det är inte ofta man har patienter som man inte riktigt vet vad man ska göra med men idag hade jag 3. Det blev ändå bra. 
Efter jobbet var vi och såg Lucia i domkyrkan. Packat med  folk förstås. Det var fint men med alla diskussioner som har varit kring Lucia sista tiden inser man att det är en rätt dammig tradition. Karlstads Lucia var förstås superklassisk med långt blont hår. För mig kvittar det om det blandas upp lite, att könsroller kastas om och traditioner utvecklas. 
Nu sova, imorgon har jag akutpatienter, alltså patienter som söker för infektioner och mer akuta saker som inte kan vänta. Det brukar vara spännande. 
Vi hörs! 
 
Lucia i Domkyrkan Karlstad
 

Produktiv söndag

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag har vi varit ganska duktiga. Efter frukost var vi på stan och gick i några affärer. Jag hade tänkt köpa sista klapparna. Hittade bara en födelsedagspresent till en kompis. Sedan har vi tvättat kläder och städat lägenheten. Vi är verkligen inga pedanter, så det blir inte städat så ofta. Det kommer att bli skönt att börja veckan med en ren lägenhet. 
Hur har ni haft det? 
Vi hörs! 
 
Gammal bild tagen i somras i brist på nytt
 
Längtar efter sommarens bränna

Allo allo!

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Hur är det med er? Här är det bra. Idag har vi inte gjort många knop. Var på lunch hos min mamma och det var trevligt. I början av den här veckan var vi på våra jobbintervjuer och vi har fortfarande inte fått besked från alla ställen. Vi var på 3 intervjuer var under en dag. Det var förstås lite stressig men gick bra ändå. 
Annars har veckan avlöpt ok. 
Ha nu en fortsatt trevlig helg! 
 
Julmiddag med jobbet
 
Jag blev avtackad på jobbet med blomma och ett presentkort
 
Vi pyntade vår gran i vitt och guld
 
Jag tog en bar mellan intervjuerna
 
Jag fick choklad av en söt patient
 
Vi julbakade
 
Lussekatter
 
Fredagsfika på jobbet
 
Fika hos mamma idag