callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag var jag på Östra ombytt och klar kl 8.00. Jag vet att många av er tycker att det är en helt normal tid men jag vet inget som är mindre glamoröst än tidiga morgonar och trötthet. Dagen gick som tur var supersnabbt, så är det när man får vara med om nya saker. Det här med att träffa barn som patienter är helt och hållet nytt för mig. Idag fick jag träffa några barn som var rejält sjuka och det är svårare att se än vad jag trodde. Det är så många som blir påverkade när ett litet barn är dåligt, syskon och föräldrar. Det känns instinktvis fel att en liten ska börja sitt liv med långa sjukhusvistelser men det är verkligheten för en del familjer.
 
Efter plugget var jag hemma en sväng och sedan var jag faktiskt på viktväktarna. Jag har släppt efter lite och ätit som jag behagat en period nu och det syns på vågen. Plus 2 kilo sedan innan jul när jag vägde som minst. Fan också tänker jag men samtidigt vet jag exakt vad som krävs och att jag klarar det. Så målet nu är 4 kilo mindre framtill slutet av mars. I will make it!
Dagens plus var ett par stövlar jag hade beställt på Zalandos rea. De hämtade jag idag och blev nöjd. Ska försöka lägga upp en bild någon dag. Jag har överlag fastnat lite för onlineshopping på sistone, jag hinner inte gå i affärer särskilt ofta så det är en bra lösning.
 
Nu är den här dagen snart slut, tycker verkligen att dagarna går för fort. Jag har lite lättare schema nästa vecka och ser mycket framemot att få andas lite.
Imorgon är det AT- mässa som vi som utexamineras i sommar ska gå på, då får man se lite vilka ställen man vill söka jobb på. Det blir spännande!
Sov gott med er nu!
 
 
Även små barn kan bli sjuka, bild lånad från nätet
 

Hej!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag har haft en bra helg och försökt ta det ganska lugnt då veckorna som har gått har varit ganska jobbiga med många föreläsningar och tidiga morgonar och långa dagar. Nu i veckan ska jag vara på en avdelning på barnsjukhuset, det blir första gången jag jobbar med barn och det ska bli väldigt spännande.
 
I fredags hade vi fredagsmys och bara tog det lugnt, i lördags fyllde en bekant år som vi firade, blev även utgång till Push, var kul, jag kände nästan ingen på festen men det var ett skönt lättsamt gäng. Idag har jag ätit en ordentlig söndagfrukost och sedan inte gjort så mycket. Ska se till att laga någon mat för veckan och sedan kanske plugga lite, veckorna går och man har inte så himla mycket pluggtid och helt plötsligt är det tenta i mars.
Hoppas ni har haft en bra helg också!
Vi hörs!
 
 
Fredagsmys, fick även blommor som gjorde mig både överraskad och glad
 
Glad på fest
 
 Några av gästerna
 
 Birthday girl
  
Goda vänner

Söndagsfrukost
 
Superfina presenter jag fick av min goa kompis Lisa i veckan, champagne, produkter från Rituals (nytt för mig), praliner, Plaza och medföljande film, det är dukat för mys!
 
 
 
 
 

Bilder

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Jag lägger upp några bilder tagna dem senaste veckorna. Life is good!
 
Min fina vän Carro tog läkarexamen och vi var ett gäng som firade henne med middag på Kontiki, god mat och trevligt sällskap.
 
Maten på Kontiki, nam nam....
 
 Carro
 
 Presentöppning
 
 Utgång, Lounge
 
Blockerar vägen på ett effektivt sätt, klänning från Zalando
 
 Pepparkaksmys långt efter jul
 
 

Planerar....

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Nu har jag påbörjat barnkursen. Idag hade vi besök av barn i alla åldrar från 2 dagar upp till 4 år, de var supersöta. Vi skulle få ett hum om hur de utvecklas.
Just nu känns det som att det händer ganska mycket, dagarna och veckorna går superfort och jag har roligt. Men plugget ska man också hinna med. Ikväll skulle jag plugga men fastnade på Zalando och shoppade lite istället, livsfarligt men kul!
Jag har redan börjat fundera lite på Alla hjärtans dag. Det är ju inte superlänge kvar. Det är en dag jag alltid tyckt är rolig. Förra året var vi ett gäng kompisar som åt middag ute, får se vad man hittar på iår. Det är dessutom på en fredag, perfekt! Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?
Jag ska fortsätta läsa lite nu, har dugga på fredag.
Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 

Sorry

Kategori: Allmänt

Hej!
Och sorry för den dåliga uppdateringen av min blogg. Det är faktiskt inte alls mitt fel, min dator har som bekant kraschat, som tur är visade det sig att det bara är fel på laddaren som jag ska försöka fixa i veckan och sen lovar jag bli lite bättre på att uppdatera!
Just nu går jag jour, får dock gå hem snart och det ska bli himla skönt. Sen är det helg, en välförtjänt sådan.
Ha det gött och vänta otåligt på min nästa uppdatering som säkert kommer innehålla en hel del bilder ioma jag inte har kunnat lägga upp några på ett tag. Sladden får jag säkert i mitten av nästa vecka så då hörs vi!
 

Lite bättre

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag mår jag pyttelite bättre. Fryser och är hungrig och allt annat konstigt så om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag var sjuk men det är jag inte.
 
Idag var jag på kontoret efter lunch för ett möte med min handledare och sedan satt jag och jobbade lite på min uppsats. På kvällen var jag med min kompis Filip och tittade på en lokal som jag kan ha fest i. Sedan drog vi till en sportbar och åt mat, drack ett glas vin mitt i veckan och åt efterrätt. Det kändes lyxigt på en onsdag. Överlag har jag frossat denna veckan, något jag får rätta till nästa vecka, I promise! Ibland måste man helt enkelt frossa, jag lovar!
 
Idag fick jag äntligen en klänning jag hade beställt på Zalando. Den var fin och jag blev skitnöjd, ni får se den snart för jag ska ha den på en examensfest på lördag. Nyårsklänningen var också från Zalando, de verkar kunna det här med klänningar helt enkelt.
Nu ska jag dricka upp min stora kopp te och se om jag eventuellt kan tina upp, brrr....
Hörs!
 
 
Fish & chips på Glenn sportsbar på friggagatan. Helt ok för en onsdag!
 
Mitt eminenta sällskap har minnsann tränat på sin pose!
 

En riktig jä... synd!
 
 

Under isen

Kategori: Allmänt

Hej!
Det är bara att erkänna, den här veckan är inte rolig och kommer nog inte bli roligare. Flera saker skiter sig för mig på olika fronter samtidigt som det är sista veckan på projektarbetet som ska vara inne på fredag. Livet har allt en tendens att testa en ibland. Men det är inte värre än att det fixar upp sig förr el senare.
Nu ska jag snart bädda ner mig med en bok.
Vi hörs!
 
 
 

Ätit massor

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag har jag haft en lite konstig dag. Sov skitlänge, blev väckt av en kompis som ringde och ville hälsa på. Han hade med sig bakelse som vi käkade, gott. Sen lagade jag mat som vi åt och tog en liten promenad senare. Nu är jag hemma, fryser och är hungrig som vanligt, vet inte vad det är med mig riktigt. Ska äta lite och se på något avsnitt av Californication. Kommer definitivt inte att somna inatt.
Vi hörs!
 
Gott med bakelse, passade på att tända ljus också då jag inte hade någon tårta på min födelsedag
 
 Godis, syndat ordentligt idag
 
 

30!

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Igår fyllde jag 30. Tre decennier, det låter ju länge och visst har man hunnit med ganska mycket. Jag är nöjd med dessa 30 år och hoppas på lika bra fortsättning, nöjd med livet i allmänhet just nu kan man säga. Det ska bli superskönt att bli färdigutbildad till sommaren och äntligen börja jobba och påbörja vxenlivet. Life is good!
Jag orkade inte fixa fest så snart efter nyår. Som tur var blev jag bjuden på en överraskningsmiddag på kvällen på Heaven 23. Jag hade inte ätit där innan så det var kul. Mysig miljö och god mat och förstklassigt sällskap. Vi får se om det blir en fest för vännerna längre fram.
Annars går livet på som vanligt, jag är lite trött och så, har inte slappat tillräckligt mycket på sistone, haha! Var hemma hela dagen idag iaf, har sett en film och bara tagit det lugnt, känner mig nästan lite sjuk och hoppas det inte är något för jag har en helvetisk vecka framför mig med skrivandet av det sista i min uppsats, möte med handledare, opponering på en kursares arbete, posterpresentation osv. Jag behöver all kraft känns det som.
Vi hörs kära läsare!
 
 
Turning 30, happy!
 
På Heaven 23 med ett glas champagne i handen, trevlig överraskningsmiddag
 
Jag ska alltid beställa något grabbigt, hängmörad biff
 
 

Nyår i bilder

Kategori: Allmänt

Hej!
Tänkte lägga upp lite bilder från Nyår som firades i goda vänners lag delvis i Sundbyberg och sedan på Restaurang Shahrzad i Stockholm. Det var en trevlig kväll.
Just nu kan jag inte sova, vaknade av att jag var hungrig, åt en morot och ett par knäckemackor och nu dricker jag en kopp te, därav det sena inlägget.
Vi hörs!