callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Jag har skött mig

Kategori: Allmänt

Hej! 
Jag har haft en fin dag idag. Kortare dag på jobbet och sedan ett besök på gymmet. 
Jag har inte hunnit spendera några pengar Idag vilket ju är bra. 
Igår var vi och storhandlade för ca 2000 kr vilket tillhör en av våra dyrare handlingar. Nu är kyl och frys tämligen välfyllda. 
Min sambo verkar ha missförstått det här med sparveckor för idag har han beställt hem en eltandborste i dyraste laget. Jag tror faktiskt han ansträngde sig för sist köpte vi 2 eltandborstar för mindre än hälften av samma summa. 
Till hans försvar så är han väldigt noga med sin tandborstning och är den som borstar tänderna längst tid här hemma. Nu ska han kunna se i en app hur länge han borstar. Jag tycker personligen att det är överdrivet att lägga mer än några hundralappar på en tandborste men vi tycker olika där. 
Vi får fortsätta styra upp den här sparperioden som spårade ur redan innan den hann börja. 
Vi hörs!  

(null)


Katastrofal Sparvecka

Kategori: Allmänt

Hej! 
Den här första snåla veckan gick verkligen dåligt. Jag trodde vi hade mat hemma men vi har behövt handla mat dagligen. Alltså har vi småhandlat det som behövts för dagen. Jag tror vi kommer behöva skriva en matlista, handla och sedan hålla oss till det vi har hemma. 
Jag och lillan var och badade idag vilket kostade 130 kr inklusive ett lås. 
Det värsta är att jag kunde inte stoppa mig själv från att beställa kläder från H&M igår. Jag har en grej att jag köper avslutningsklänning till Noomi långt i förväg inför sommaren. Jag väljer en färg och letar efter passande plagg. Det är lite av en tradition. Jag hade lagt några klänningar i min korg på H&M:s hemsida och igår klickade jag hem dem. Det kom ju med lite annat också så klart. Fastän jag hade ett presentkort och 50 kr rabatt gick det på 2300 kr. Jag kommer inte behålla allt och det var enbart kläder till Noomi. 
Ja jag får helt enkelt försöka bättra mig nästa vecka. 
Vi hörs! 

(null)
Förra årets avslutningsklänning matchade blommorna utanför oss, den köpte jag också på våren 

Ny snål period

Kategori: Allmänt

Hej! 
Här går livet sin gilla gång. Sedan sist jag skrev har det inte hänt något speciellt. Det är fortsatt stressigt på jobbet och annars har vi fullt upp hemma. 
Vår flicka fyllde 9 häromdagen och nu har hon dessutom bott hos oss i 2 år så det är några milstolpar vi har passerat. 
Vi ska eventuellt åka på semester under påsken och isf blir det första utlandsresan sedan 2020 för oss. Det ser vi framemot. 
Jag känner att det är dags för en ny snål period för att försöka spara lite. 
Hittills den här veckan har vi köpt mat för ca 500 kr och semlor för 78 kr. Vi var tvungna att testa semlor med vanilj istället för mandelmassa och hela familjen var överens om att mandelmassa är ett måste i semlor. 
Det är sportlov snart och det kommer ofrånkomligt bli en del aktiviteter som kostar. Idag ska jag till verkstaden för att laga ett stenskott och kommer bli tvungen att betala självrisk. 
Våren är runt hörnet och jag ser så framemot odlingssommaren 2023. Jag har köpt en massa dahliaknölar som jag ska odla för första gången. 
Jag håller er uppdaterade under den här snåla perioden. Vet inte om det kommer bli 3 el 4 veckor. 
Ja vi hörs! 

(null)
Lilltjejen fyllde 9 år och blev ordentligt firad.
 
(null)