callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Hej

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Jag har inte skrivit på en hel månad, tack för att ni tittar in ändå! 
Vi åkte till Värmland och jobbade hela juli. Så här i efterhand känns det som ett riktigt bra beslut. Jag jobbade på samma vårdcentral som jag var på 6 månader under AT- tjänstgöringen. Många i personalen känner jag redan och det har kommit några nya härliga medarbetare dit. Det var en intensiv jobbmånad med en relativt sjuk och gammal patientgrupp. Jag träffade många 80+ och även ett helt gäng 90 åringar. Det blev också en del övertid men också minst 30 min lunch varje dag och 2 raster per dag som de har en kultur av på den vårdcentralen. Bra kultur om ni frågar mig. Man behöver pauser. 
På helgerna hann vi ha kul. Vi träffade vänner och familj och hann också vandra iaf 5 gånger. Allt är ju nära i Karlstad och bekvämt att ta sig till. 
Vi kom hem i måndags. På tisdag hade jag tid hos tandläkaren. Med alla våra flyttar har jag missat att gå till tandläkaren på 1,5 år. Jag bävade lite inför besöket. Tandläkaren var en ung kille på folktandvården. Han kändes duktig och hittade faktiskt inget att åtgärda, jag blev så glad! 
Igår var jag hos min frisör. Det var väldigt varmt. Efter det var vi på Barkarby, jag hittade ett par nya löparskor ( som jag förmodligen mest kommer att gå i) och två sportbehåar. 
Idag lunchade vi med min gamla gymnasiekompis och hennes sambo. Det blev en del diskussioner om resor och framför allt Sydamerika. Jag är så glad att det fortfarande finns så många resor jag vill göra. Så många ställen att se. Efter lunchen var vi till en butik som heter Kängspecialisten. De säljer skor för vandring. Vi fick hjälp av en bra försäljare och kom därifrån med 2 par vandringskängor, en halv förmögenhet fattigare men jag tror det är en bra investering. 
Just nu ligger jag på soffan framför fläkten. Jag håller på att jobba mig igenom säsong 4 av serien The Affair som jag gillar. Vi har köpt en chrome cast och äntligen har vi HBO. 
Den här veckan har vi varit planerat lediga. Jag letar nu uppdrag för kommande veckor men det är lite oklart hur det blir. 
Vi kommer att ha 4 veckors semester i slutet av augusti och början av september. Förmodligen åker vi en resa till England och är sedan i Sverige resten av tiden.
Vi hörs hör ni! 
 
Vi gick 26 kilometer mellan skutberget och kil 
 
Fikapaus på Rud vårdcentral, skönt med uteplats och fina kollegor 
 
Med blommor på väg till vänner för att träffa deras nyfödda son
 
Adrian
 
Duktig mamma 
 
Över 1 mils stadsvandring i Karlstad 
 
Glass på Max en varm julidag 
 
Glass på vårdcentralens parkering innan vi kunde åka hem på eftermiddagarna, sommaren 2018 var otroligt varm 
 
Mörudden Karlstad 
 
Saknar redan den ungen 
 
Vi fixade middag för några vänner 
 
Dukat bord 
 
Våra fina gäster 
 
Acksjöleden utanför Molkom 
 
Middag med kollegorna 
 
Min underbara handledare från AT-tiden bjöd hem ett gäng kollegor 
 
Hejdå Karlstad 
 
 Middag på landet hos sambons föräldrar 
 
Promenad på en led som svärföräldrarna gjort iordning 
 
2 dopp i Silen innan lunch 
 
Silen 
 
Svärisar
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: