callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Stressig vecka

Kategori: Allmänt

Hej! 
Helgen var helt ok. På lördag var vi på Quality outlet i Barkarby och jag köpte min sista julklapp. Skönt att vara klar med allt. Nu kvarstår bara en klapp till sambo från min mamma som jag har äran att ordna. 
På söndag kände jag mig sjuk, ont i halsen och hängig. Jag stannade hemma medan sambon åkte till Mall of Scandinavia och ordnade pynt till vår julgran. Vi turas om att välja julgransdekorationen vartannat år. Iår är temat guld och lila. Det blev jättefint. På kvällen hade vi strömavbrott och elen var borta i hela 7 timmar, kom tillbaka mitt i natten och självklart var min nattlampa på så det lyste mig i fejjan kl 2 på natten så jag vaknade. Imorse kände jag mig allmänt sjuk så idag har jag varit hemma. Sovit halva dagen och legat i soffan resten. Jag har en hektiskt vecka framför mig. Imorgon har jag patienter på förmiddagen och ska administrera resten av dagen medan alla andra är på planeringsdag. Sedan är det julbord med jobbet. På onsdag har jag min sista handledning. På torsdag och fredag har jag jobbintervjuer, ska till polisen och skaffa nytt pass och även knyta ihop säcken på jobbet. Nä ingen rolig vecka direkt, blir skönt när den är över.
Jag hoppas att någon av dessa intervjuer leder till jobb. Sammanlagt kommer jag ha gått på 5 intervjuer så jag tycker jag har legat i och varit aktiv. Allt detta med jobbet har tagit på krafterna. Jag har känt mig trött och sliten. 
Vi funderar på att åka på en resa i februari, båda behöver ha semester känner vi. 
Vi hörs! 
 
Förra veckan 
 
Med sambon på väg till julkonsert i Tyska kyrkan 
 
Julkonsert 
 
Fika efteråt
 
Träning 
 
På jobbet 
 
Sjukt gott,från bageri Passion Sundbyberg 
 
Mina julklappar 
 
Sambons tur att pynta granen 
 
Allt pynt togs fram, så mysigt 
 
Årets färger 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: