callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Ups and downs

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag har en helt vanlig arbetsvecka. Är på njurmedicin som var mitt eget val för sista månaden av min internmedicinplacering. Det är en busy avdelning, långa ronder och ganska så sjuka patienter. Jag har trivts alldeles utmärkt hittills för det är trevliga läkare jag har jobbat med, även övrig personal är schyssta. Och så är ju det här med njuren ganska komplicerat så jag är säker på att jag får med mig ett och annat från min placering.
Den här veckan känns lite tung rent humörsmässigt. Jag vet inte hur ni är, men jag är av den lite mer humöriga typen. Det är inte så att det är snabba skiftningar men ibland känner jag att allt går lite segare, och känns mörkt. Och vissa perioder är det precis tvärtom, man har hur mycket energi som helst och allt känns bra.
Så den här veckan är en sådan då man kan sitta och deppa över ingenting alls. Men jag har klarat det bra så här långt. Som tur är trivs jag på avdelningen jag är på, jag har varit och tränat en gång denna veckan och planerar träning även imorgon. Och så har jag umgåtts med min kille. Är man deppig är det ingen bra idé att sitta hemma och grubbla direkt, man måste sysselsätta sig med något roligare.
 
Det var mitt lilla bidrag till att ge er en mer hel bild av vem jag är, det blir lätt att alla som bloggar verkar ha skitlätta liv. Så är det ju förstås inte, alla har sina ups and downs.
 
Saker på plussidan att se framemot:
Jag flyttar i slutet av månaden. Det ska bli kul med nytt boende, lite nya möbler osv.
Jag ska till Stockholm första helgen i februari, det ser jag framemot.
Det är löning nästa vecka, haha!
 
Ja ni, nu måste jag hämta min tvätt och gå och lägga mig. Imorgon ska vi skriva hem halva avdelningen så det kommer bli full fart.
Tack för att ni läser! Vi hörs snart igen.
 
Deppiga veckor passerar och då kommer roligare tider.....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: