callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Mitt underbara liv

Kategori: Allmänt

Tja!
Vet ni varför mitt liv är underbart? Jo för jag är kompledig imorgon. Det är så så skönt att vara ledig mitt i veckan när alla andra jobbar. Hihi!
I helgen hann jag med brunch på stan, shopping och solning på solarium och även första passet på gymmet på en hel månad.
Imorgon ska jag göra något vuxet. Jag ska gå till banken och se om de är villiga att låna mig pengar till en lägenhet. Jag har tittat på bostadsrätter på nätet och priserna är inte farliga här i Karlstad.
 
Idag hade jag en dag full av energi trots enbart 5 timmars sömn inatt. På förmiddagen var jag på en avdelning som var lugn. På lunchen träffade vi AT rektorn och ett gäng andra som intervjuar kandidater till nästa omgångs AT-tjänster. De bjöd på lunch i utbyte mot att vi dök upp och upplyste de intervjuade om hur det är att jobba i Karlstad. På eftermiddagen var jag på akuten. Jag tror det är något fel på mig för jag gillar kirurgakuten. Jag slutar nästan aldrig i tid och har liksom inget emot att vara där 1 timme extra. Det är så charmigt på något sätt att träffa nya patienter hela tiden med olika bekymmer. Och de flesta åkommorna kan man komma underfund med genom att följa ett visst schema. Jag har massor att lära förtås men har redan lärt mig att handlägga de vanligaste tillstånden folk söker för, det vill säga buksmärta, skalltrauma el sårskador. Efter jobbet var jag full av energi trots att jag hade jobbat i över 10 timmar. Jag tänkte gå hem och äta och ta en promenad sen. När jag hade landat i soffan efter middagen glömde jag allt vad promenader heter och här sitter jag än i denna stund. Har ni också mer energi nu när det är ljusare ute?
 
Ja livet går som ni ser, även i småstaden Karlstad.
Vi hörs!
 
Vad sitter bättre än brunch efter 6 dagars jobb? Jag kan rekommendera brunchen på Scandic Drottninggatan i Karlstad, 169 kr och ganska mycket att välja på. Bäst var förstås pannkakorna och gubbröran.
 
Juice och smoothy
 
 Hann sola 2 gånger i helgen
 
 Min föredetta gymanieskola Tingvalla vid Stora torget, mitt i stan vilket tillät mig och mina vänner att hänga på stan på håltimmarna, shoppa och fika
 
 Lunch med rektorskansliet idag, vem visste att strömming är så gott?
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: