callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Bra måndag! Är det ens möjligt?

Kategori: Allmänt

Jag har haft en suverän måndag. Måndagar brukar ju suga så det är extra kul med just en bra måndag.
Förra veckan var ju bara jobb, helgen var bara vila. Så trots för lite sömn inatt så var jag ändå relativt pigg. Jag är på avdelning denna veckan och vi har inte så extremt många patienter på vår del (avdelningen är ju förstås full men just de vi ska ha hand om är få), så det var inte överdrivet mycket att göra, skönt jämfört med förra veckan.
 
Jag hade typ 50 diktat att signera, allt man dikterar som hamnar i journalen ska man dessutom signera, så efter 1 vecka på akuten har man en hel del att signera. Jag hann alltså signera det mesta och så hade jag min medsittning. Det är alltså ett test på hur mycket man har lärt sig under dessa 3 månader och man måste bli godkänd för att sedan kunna få ut sin läkarlegitimation. Jag fick alltså ha medsittningen idag och det gick bra. Jag tyckte jag var värd 3/5, patienten gav mig 5/5 och specialisten gav mig 4/5. Jag är supernöjd.
 
Jag slutade redan 16.40 vilket gjorde att jag hann gå på ett pass jag hade bokat på SATS. Shbam, det var svårt! Danssteg man inte kan är oftast svåra, så jag såg mest rolig ut men svettades iaf. Efter det köpte jag några söta smycken i en liten butik jag hittade, det är alltid riskabelt att gå i affärer samma dag man fått lön!
Jag åt sushi, köpte lite bättre hårschampoo och balsam från Loreal och några goda praliner och tog en promenad hem sen.
Så det har varit en nice måndag!
Hoppas nu bara att resten av veckan fortsätter på samma sätt, men varför skulle det inte göra det?
Vi hörs!
 
Sushi efter träningen
 
Fin solnedgång på väg hem
 
Söta praliner, definitivt godare och mer värda kalorierna man får i sig än marabou
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: