callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Lycka, jobb och utomhusfika

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Hur är det med er? Här är det fint. Har känt mig glad och uppåt hela dagen. Det är en speciell person som får mig att vara så glad och den som gör en glad kan ju bara vara bra el hur? I´m just saying!
 
Jobbet var alright, gick på en remiss och för första gången kändes det att det satt bra, även om jag hade pratat med en specialist både innan och efter och kollat av läget. De avdelningar vi är konsulter på håller inte alltid med om det vi rekommenderar men idag sa de bara sure, vi gör som ni säger, tack för hjälpen. Det kändes bra. Jag har en ny kollega också som är jättettrevlig oh det förgyller dagarna. Vi tog en promenad hem idag från sjukhuset.
 
På eftermiddagen var jag vid Eriksberg och fikade med en klasskompis till mig som jag inte har umgåtts med innan. Det var ett riktigt mysigt café vid vattnet med fin inredning och goda grejer så det var nice. Skönt ombyte mot stan där man varit på dem flesta caféerna innan. Jag som gammal motståndare till allt ocentralt och i synnerhet Hisingen får väl säga att det kan vara skönt att komma från stan. Och Hisingen känns hippt på något sätt, ungt.
 
Jag jobbar 2 veckor till och idag var jag och kollade lite på resor så kanske blir det tom en solresa i slutet av sommaren, yippy!
Och hur skönt är det inte med Fredag imorgon? Jag ska vara ledig och hemma i helgen så det ska bli skönt. Riktigt skönt!
Have fun people och vi hörs snart igen!
P.s mitt löfte till er är att fota mycket i helgen för jag har varit dålig på det på sistone känner jag.
 
 
 
Café Italia, riktigt nice var det! Vad tycker ni, är Hisingen det nya Göteborg?
 
Bra sortiment speciellt bland bakverken. Jag åt en pizzini med feta och spenat, klart godkänd!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: