callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Fredagkväll

Kategori: Allmänt

Alltså fredagar, älskar vi dem el älskar vi dem? Det är nåt visst med dem helt enkelt.
Idag var jag supertrött, tog mig knappt ur sängen men som det kämpe jag är gick jag upp och åkte till Mölndal för föreläsningar. Om jag säger att jag inte minns vad morgonens föreläsningar handlade om, tror ni mig då? Tur att man tar anteckningar.
 
På eftermiddagen hade vi en föreläsning om ögonsjukdomar globalt och i U-länder. Hemskt attt människor blir blinda där pga banala infektioner som kunde ha avhjälpts ganska så enkelt. Vi har sån himla tur som bor i Sverige. Ni anar inte!
 
Efter skolan åkte vi till Ingrid och pluggade ca 2 timmar. Vi lyckades också köpa några kakor på Mehrans konditori vid Radiotorget. Det var nice. ( Cafét vann GP:s årets semla för något år sen och har några persiska kakor, mums.)
 
Efter det åkte jag hem, åt lite mat och duschade och gjorde mig i ordning supersnabbt för att träffa en gammal vän Johan och hans tjej Manda. Ett fenomenalt par, så himla trevliga. Vi gick till några ställen kring Järntorget och Linné men det var så fullt med folk överallt och vi ville gärna ha ett bord. Så till slut drog vi till Alta Marea. Jag tror visst de håller på att konka. Drack några glas vin men sen stängde de redan vid 22.30 vilket är förvånansvärt på en fredag på Linnégatan. Men men, jag var trött och det var skönt att komma hem.
 
Nu sitter jag i min soffa och myser lite och imorgon ska jag gå en Öron näsa hals jour. Så om era barn petar in nåt i näsan el svärmor får en näsblödning som inte slutar så ses vi! ( Hoppas alla era familjemedlemmar håller sig friska dock!)
 
Det blir nog bio imorgon. Ska se om jag kan boka biljetter ikväll.
Jag dör för en helledig dag men det ser inte ut som om det blir någon sådan den här helgen iaf.
Vi hörs då! Trevlig helg!
 
 
 
God vän jag lärde känna för över 5 år sedan. Läkare till sommaren. Gud vad tiden går!
 
 
 
Söta och trevliga!
 
 
 
Skål!
 
 
 

Kommentarer

  • Marie säger:

    Fredagsvinet är det bästa vinet! :) Trevlig helg!

    Svar: Ja, för att markera att det är helg. Jag är dock rätt måttlig med alkoholen och tycker att man kan ha en bra fredag och helg utan vin men igår satt det nice! Trevlig helg! :)
    Nasha

    2013-02-09 | 12:09:35
    Bloggadress: http://livetiluxemburg.se/

Kommentera inlägget här: