callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Kärt besök

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag får jag besök av en gammal god vän som jag inte har sett på över 1 år. Det ska bli jättekul att ha henne här. Jag har tänkt att vi kanske ska gå på pedikyr ihop och sedan äta middag ute ikväll.
Nu väntar vi bara på fröken S.
P.s Städat och bakat muffins dagen till ära!
 
 
2 år sedan.

Kommentarer

 • Sandra säger:

  Hej! Gillat din blogg jättemycket, det är väldigt kul att läsa den då jag också vill gå läkarlinjen!

  Men jag har en fråga, jag går omvårdnad just nu (får grundläggande högskolebehörighet) och planerar att gå ett natur&matte basår på högskolan direkt efter får att ha läst de ämnen som läkarlinjen kräver. (Kan ju också säga att jag inte går omvårdnad för att jag har dåliga betyg eller så, det kändes bara som att jag hellre ville det än natur just nu) :) men har du hört någon som har gått någon annan gymnasielinje än natur och ändå kommit in på läkarlinjen? :)

  Svar: Hej Sandra! Jätteroligt att du läser bloggen! :)Vad roligt att du vill läsa till läkare, jag kan verkligen rekmmendera det. Jag kan säga att mina kursare har haft alla möjliga gymnasieutbildningar i bagaget, majoriteten är nog naturvetare men det är också många som har gått andra linjer. Jag vet flera som just läst omvårdnad också så det är absolut ingen nackdel. De hör dessutom till de duktiga studenterna på utbildningen. Läser du basåret sedan så är du ju rustad för läkarutbildningen sedan. Lycka till och fråga gärna om det är något speciellt du funderar på. Kram :)
  Nasha

  2013-08-30 | 16:08:47

Kommentera inlägget här: