callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

Veckorna innan semester

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Hur är läget? 
Jag är trött. Säkert lite måndagströtthet, och så har jag ju jobbat hela sommaren förutom 2 veckor i juni. Det är nu 2 veckor kvar innan jag får lite semester. Det ska bli skönt. Vi ska vara i Göteborg en hel vecka och så åker vi kanske till Riga. Längtar....
Jobbet är ok. Idag hade jag en missnöjd patient. Det är inte ofta patienter är missnöjda så det är ovant. Jag borde nästan starta en ny kategori där jag skriver om jobbet på vårdcentral för det är minsann rätt intressant ibland. 
I helgen firade jag och min sambo 2 år ihop, grattis till oss! 
Vi hörs! 
 
Mannen
 
Sjukligt god dessert på Ulriksdals wärdshus
 
Moi
 
Ulriksdals slott, värt ett besök
 

Tjabba

Kategori: Allmänt

Hej! 
Imorgon är det torsdag och tur är väl det för jag är lite trött. Jobbet går bra även om det är lite mer att göra än vanligt pga semestrar. 
Idag åt jag middag/fikade med min gamla gymnasiekompis. Det var mysigt. Vi var på muggen (café vid Slussen) som hon är förtjust i. Jätteskönt att sitta ute och bara snacka, det händer inte så ofta nuförtiden. Jag har hunnit ha 3 pass med min nya PT. Sista gången körde vi en övning, knäböj med gummiband runt ena benet som var en dödlig övning, träningsvärk i rumpan var ett faktum.  Det känns kul att träna med honom men jag har inte kommmit igång med att gå dit själv ännu. 
Förra helgen bestod mest av häng på shoppingcenter. På fredagen var vi ute och pojkvännen sprang intervaller på en bana han har hittat och jag försökte härma honom. På lördag åkte vi till Kungens kurva. Vi handlade några träningskläder på rea på Sportringen och åt sedan i food courten. Sedan var vi på Ikea som är Sveriges största. 
På söndag var vi och kollade på en lägenhet i Spånga. Relativt nära mitt jobb men inte fräscht. Det luktade kiss i trappuppgången. Vi försöker ju bara lära oss olika områden just nu och få ett hum om var vi vill bo. 
Efter visningen började det ösregna och vi skrotade våra planer på att gymma och åkte till Bromma Blocks och käkade där.
Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb och PT träning! 
Vi hörs! 
 
I fredags
 
Följde med sambon som skulle springa intervaller
 
På Ikea, Kungens kurva
 
Indisk mat i food courten Kungens kurva
 
Vi hittade en tv för 84 000 på Media markt
 
Smile
 
Jag väntar medan sambon provar kläder på MQ Bromma Blocks i söndags
 
 

PT

Kategori: Allmänt

Hej! 
Nätterna som följt den sömnlösa natten har jag sovit som en bebis. Igår var det mycket att göra på jobbet. Jag hade kvar 4 PT timmar kvar från sist när jag tränade.Det är 9 månader sedan jag tränade regelbundet. Jag bokade iaf PT ioma timmarna snart går ut. Min nya PT heter Janne och är faktiskt rätt rolig. Igår var första gången vi tränade och idag har jag förstås träningsvärk. 
Hoppas ni får en fin dag! Vi hörs! 
 
Is she going to be a gymgoer again? 

Den sömnlösa

Kategori: Allmänt

Hej! 
Natten mellan söndag och måndag sov jag inte alls. Tror det var en blandning av vår långa sovmorgon på söndag och att jag faktiskt har en hel del att tänka på som var orsaken. Jobbigt var det Iaf. Solidarisk som jag är gick jag till jobbet på morgonen men fick be om att få gå hem vid lunch. 
Inatt har jag istället sovit som en bebis. Skönt att ordningen är återställd. Jag brukar som tur är inte ha sömnsvårigheter. 
Det jag märkte igår var att läkarjobbet inte går att sköta med vänsterhanden. Man måste vara skärpt för det kommer faktiskt mer el mindre komplexa frågor till en dagligen. 
Hoppas ni alla sover gott och inte har några sömnproblem!
Ha nu en fin dag! 
 
 
På minnesbergs badplats igår