callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Söndagsblues

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag har blivit dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det men livet har bara rusat på på sistone, har haft ont om tid.
Igår var jag på ett mycket fint bröllop, en av mina goda vänner Lisa gifte sig med sin Carl-Christian. Det var en fin och personlig tillställning.
Idag har jag varit ute på 2 fikor och sedan sprang jag på en vän som hängde med mig hem och tog en kopp te. Mitt badrum är ju fortfarande under renovering så jag har inte bjudit hem folk på ett tag. Det är lite jobbigt.
Nu på kvällen drabbades jag av lite söndagsblues. Det är väl inte mina favvodagar direkt. Är supertrött.
Vi hörs!
 
 
 

Gatsby

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen varit och sett The Great Gatsby. Det var definitivt en storslagen film. Jag läste boken för länge sedan och ska nu läsa den igen inför vårt nästa bokklubbsmöte. Ska bli kul. Filmen kan jag rekommendera om du klarar av att sitta still i 2timmar och 20 minuter, men tiden gick faktiskt fort. Den får 3 av 5 av mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helt ok

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Hur är läget med mina läsare? Här är det fint, jag har precis kommit hem. Idag var det lika lugnt på jobbet som igår så det gick mycket tid åt att läsa i journaler, kolla upp olika läkemedel i FASS och bara försöka sysselsätta sig.
Just nu är jag bara glad att jag har ett jobb och jag antar att remisserna börjar ramla in snart så vi får mycket att göra.
 
Efter jobbet promenerade jag och Solveig till stan, åt lite sushi och gick i några affärer. Jag ska gå på bröllop på lördag, min goda vän Lisa gifter sig med sin Carl-Christian. Det ska bli så himla kul. Och tillfället till ära behövde jag en ny partyväska. Så jag köpte 4 stycken på rea som jag ska testa till klänningen.
Nu är jag lite trött men ändå väldigt glad. Det är ju fredag imorgon! Yippy!
Ska kanske se på en film nu.
Vi hörs!
 
 
Salladsbuffé på sjukhuset, man får ta vad man vill och sedan betalar man beroende på vikten på salladen. Genial idé, man får precis det man vill ha på tallriken.
 
 
Solan hugger i
 
 
Min favvolunch
 
 
4 stycken väskor köpta på rea, det verkade vara rea överallt i stan
 
 

Trött

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag är allmänt trött. Sommarens fräschör är totalt borta och har ersatts av jobbdagar. På jobbet har det dessutom inte varit någon ordning alls så det är sådär kul. Hoppas på bättring.
 
Idag efter jobbet var jag hos min frisör och plockade mina ögonbryn. Sedan fikade jag med en tjej som jag har träffat nyligen. Det blev en hel del relationssnack och killsnack. Min slutsats är att vissa människor borde komma med en varningsetikett, som farlig gods el något, hoppas ingen av oss råkar ut för sådana!
Nu är jag liksom färdig att gå och lägga mig fast jag inte har gjort matlåda för imorgon. Sommarlov vart tog du vägen?
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej!
Min måndag, ja vad ska man säga? Det var rätt lugnt på jobbet då vi var en hel hög med underläkare på stället och det inte ramlade in så många remisser. Men kanske skönt på just en måndag. Vi har dessutom en läkare på min avdelning med exakt samma ovanliga efternamn som jag, skitkul, vi är tydligen från samma del av Iran.
Efter jobbet gick jag och Solveig och käkade middag på Språkcafét och sedan handlade på willys innan vi gick hem.
Jag mår typ skitkonstigt, antingen är jag kär el så är jag hypoman el så är jag bara trött som fan, vem vet? Haha...
Ikväll ska jag slappa. Imorgon blir det nog bio och The great Gatsby som jag velat se länge.
Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
Lite så här mår jag idag!
 
 

Sommar sol och livet

Kategori: Allmänt

Hej!
Gud vad kul jag har haft dem senaste dagarna. Kvällspromenad vid Ramberget, god middag, helgfrukost och söndagspromenad vid Delsjön. Livet leker helt eneklt.
Imorgon börjar jobbveckan och även om det är tufft att lära sig allt nytt så ser jag framemot det.
Så nu kör vi!
Hörs hör ni!
 
 
Frukost på midsommarafton
 
 
 Göteborgs finest
 
 
 Kaffe på Terrassen Grebbestad
 
 
Söndagsfrukost, Have I died and come to heaven?
 
 
Favvoblomman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag kommit tillbaka från midsommarfirandet i Lur. Jag åkte dit med Filip (vars föräldrars stuga vi bodde i) och Solveig. Det var en mysig helg. Vi badade, fikade i Grebbestad, band midsommarkrans, lagade god mat och gick ut och festade i Grebbestad på ett ställe som heter Terrassen. Och idag umgicks vi lite med Filips familj som kom dit. Jättefint hus som vi bodde i och mysigt rakt igenom.
Nu är jag så trött som man är efter en sådan helg. Ska på middag som jag ser framemot ikväll. Ska göra mig iordning och bege mig.
Hoppas ni har haft en fin midsommar med!
Vi hörs!
 
 
 
 

Psyk

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. Jag har haft lite mycket att göra.
Började på mitt sommarjobb som underläkare inom psykiatrin i måndags. Skickades på utbildning måndag/tisdag så idag var den första riktiga arbetsdagen.
Det var spännande fast det är först nu jag inser allvaret i detta. Där jag jobbar är man konsult åt andra avdelningar, alltså om det är någon på någon avdelning som mår dåligt psykiskt så ringer de oss och då får vi gå och bedöma patienten. Det innebär att det är vi som träffar alla som har gjort ett självmordsförsök. Tungt och väldigt allvarligt men intressant eftersom man får höra många olika livsöden och även lära sig en hel del om psykiatrin.
Nu gäller det att hänga i och försöka lära sig så mycket som möjligt så man kan bli lite självgående. Alla verkar iaf trevliga och hjälpsamma så här långt.
 
Imorgon åker jag, Solveig och Filip till hans föräldrars stuga för att fira midsommar. Det ska bli mysigt att komma ut ur stan och få vara på landet. Hoppas det blir lite fint väder bara, hade varit toppen att kunna bada.
 
Jag är urtrött och ska hoppa i säng tidigt idag tänkte jag. Det väntar säkert mycket spännande imorgon.
Yepp, vi hörs gott folk!
 
 
Middag häromdagen, gud så fräscht med frukt och grönsaker på sommaren!
 
Böcker och filmer jag lånade häromdagen
 
 Mellanmål, nam nam!
 
 
 

Resultat!

Kategori: Allmänt

Hej!
Måste skriva ett inlägg om hur bra det går med vikten. Senaste veckan har jag ätit ute flera gånger, varit på fest och middagar och druckit vin flera kvällar, ändå hade jag gått ner 0,7 kilo och alltså totalt 3 kilo på 5 veckor. I really like och tycker att det både känns och syns. Det sägs att 3 kilo innebär en klädstorlek. Toppen! Då blir man pepp att fortsätta.
Håll utkik, kommer med fler resultat allteftersom veckorna går.

Kul helg

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Det har varit en händelserik och rolig helg. Igår var jag bjuden på middag och även ikväll.
Idag har vädret vänt till kallt oh regning tyvärr. Men jag tänker att jag hade supertur med vädret under dessa 2 lediga veckor.
Imorgon börjar jag jobba på psykiatriska kliniken på Sahlgrenska. Det ska bli spännande, alltid kul att påbörja ett nytt jobb och lära sig nya grejer.
Ikväll hade vi vår tjejmiddag hos Ingrid. Det var kul att träffas och snacka lite och få god mat.
Nu ska jag nanna så jag är pigg imorgon!
Vi hörs!
 
Middagen igår, wow!
 
 
Handgjord pasta, inlagda grönsaker, parmesan och valnötssås plus rostbiff. Man kan definitivt äta sämre!
 
 
Man måse gilla en kille i förkläde!
 
 
Mozzarella, nam nam!
 
 
Vackra Carro
 
 
 Hmmm.....
 
 
Haj!
 
 
Nam nam i form av god kycklinggryta med rotfrukter och kokosmjölk
 
 
 Nåt episkt hände, vi fick smaka på Ingrids mormors inlagda päron som jag har tjuvkikat på i snart 2 år. Och de var himmelska!
 
 
 
 
 

Party igår

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Oj vilken rolig kväll vi hade igår. Jag hade faktiskt en mindre bra dag och gick runt och tyckte lite synd om mig själv och var inte direkt partysugen. Men väl ute blev det ju kul. Halva priset i baren på Lounge framtill kl 22 utnyttjades väl och jag var supersocial och pratade med massa folk och skaffade ett par nya bekanta. Solveig och Filip hade nog också skoj. Bra kväll helt enkelt.
Nu idag har jag inte så mycket planer faktiskt, det blir en promenad sedan iaf. Njuter av dem sista dagarna innan jobbet sätter igång.
Ha en skön lördag!
 
 
 
 

Botaniska och bokklubb

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag har haft en sån där skön sommardag. Hade planerat att gå en promenad till botaniska med en kompis, men när det var dags för promenaden ösregnde det så vi ställde in. Två timmar senare var det dock fint väder så vi bestämde oss för att gå dit ändå. Åh vad fint det var, härligt soligt och grönska och blommor överallt. Vi satt lite på caféet där inne och jag utnämnde det till ett av göteborgs vackraste caféer. Så mysigt att få sitta utomhus i trädgården! Sammanlagt blev det desstom nästan 2 timmars promenad. Skönt!
 
När jag kom hem fick jag lite bråttom till mitt bokklubbsmöte. Vi gick till La Sombrita på Avenyn som har öppnat ganska nyligen. Det var trevligt och boken vi diskuterade var Fröken Julie. Bokklubb är ett väldigt kul sätt att ses på, man får både lite nytta och nöje i ett.
 
Nu är jag hemma. Imorgon blir det utgång. Det är bara 3 dagars ledighet kvar för min del eftersom jag börjar jobba på måndag. Det hade varit skönt att vara ledig längre förstås men jag ser iaf framemot det nya jobbet inom psykiatrin.
Vi hörs!
 
 
Baconlindade dadlar på La Sombrita, nam nam!
 
 Somriga Linn
 
 Fina Lisa
 
 Moi
 
Fröken Julie av Strindberg
 
 
 
 
 

Kallentoft, Vattenänglar

Kategori: Allmänt

En favoritförfattare har gjort mig besviken.
Jag har troget följt Mons Kallentoft och läst hans 5 kriminalromaner som kommit ut i tät följd nämligen Midvinterblod, Vårlik, Sommardöden, Höstoffer och Den femte årstiden. Jag lånade tom Pesetas och läste den också.
Eftersom jag gillar det han skriver har jag länge väntat på hans nya bok som heter Vattenänglar, väntat att den ska komma ut i pocket. Just nu ligger den 3:a på topplistan hos pocketshop.
 
Vattenänglar är inte tillräckligt spännande och jag fick faktiskt tvinga mig igenom den. Den alhokoliserade polisen Malin Fors tankar och öde tar alldeles för stor plats medan själva mordhistorien och turerna kring den faller platt och är inte alls tillräckligt elaborerade.
Boken handlar om uppdagandet av adoptioner där allt inte har gått rätt till, ett par adoptivföräldrar som blir mördade och barnet som försvinner i samband med morden.
Om du ska läsa något av Kallentoft rekommenderar jag någon annan av hans böcker.
 
 
Inte lika bra som hans tidigare
 
I min bokhylla
 

Fin sommardag

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har haft en riktigt bra sommardag.
Vaknade rätt sent eftersom jag satt uppe och kollade på gamla bilder halva natten. En kompis ringde och föreslog lunch. Jag passade på och gick med lite porslin som jag ville bli av med till Myrorna.
Sen drog vi till språkcaféet och åt en god lunch och drack ett glas vin. Fint café som jag kan rekommendera, har även bra priser.
Sedan gick vi vidare till Pralinboden vid Järntorget som är en favorit. Kaffe och pralin för endast 21 kronor, det är oslagbart och dessutom har de en mysig uteservering på sommaren.
Sedan skildes vi åt och jag gick hem och gjorde mig iordning för att dra till Carro. Väl där drack jag ännu nåt glas vin innan vi alla gick till Liseberg för att kolla på Mando Diao. Det var nice faktiskt.
Vi träffade även Ingrid och Co där så det var en riktigt trevlig kväll. Nu är jag hemma och softar. Imorgon ska det nog regna och jag har bokklubbsträff med Lisa och Linn. Vi ska ses ute nånstans. Fröken Julie står på menyn för diskussion.
Tjingeling!
 
 
 
Esperantoplatsen, känns som att sitta på en piazza utomlands.
 
 
Mina bidrag till Myrorna, skönt att rensa.
 
 
Jag
 
 
Glada tjejer på Liseberg
 
 
 
På språng
 
 
 Fina Carro
 
 
 Mando Diao
 
 
Mando Diao
 
 
 Dans på Liseberg, Ingrids mamma med sambo tog en sväng om
 
 
 Ingrid och Alex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrångö

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Igår åkte jag och Solveig till skärgården, närmare bestämt Vrångö. Det var långgrunt där vi låg och halvläskigt botten men vi badade ändå. Det var faktiskt varmt, säkert 18 grader iaf.
Det var en härlig dag. Vi hade med lunch och goda frukter.
 
Just nu är jag hemma och har egentligen inga planer förrän ikväll då jag ska till Liseberg med några vänner och lyssna på Mando Diao. Ska bli kul.
Det är lätt att man blir rastlös på sommaren, man vill göra saker helatiden men det går ju inte. Och så vill man ju utnyttja det fina vädret. Jag har ju bara varit ledig i 1,5 vecka, fattar inte hur folk kan vara lediga i 3 månader i sträck (ja vi studenter har långt sommarlov) utan att bli galna, men man kanske vänjer sig. Framför allt så tror jag nästan inte att det går att sitta i stan i en lägenhet och vara ledig så länge, då blir man nog tokig.
 
Nu ska jag hitta på något, gå en promenad och kanske gå med lite prylar till Myrorna som jag har lagt undan och vill bli av med.
Vi hörs!
 
 
 

Solig dag

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag var jag på en utbildning som de hade rekommenderat inför sommarjobbet. Väl där var vi bara 3 underläkare och en hel sal fylld med andra personalkategorier så utbildningsdagen var inte direkt riktad till oss. Allt de sa har vi redan hört. Så det var en bortslösad förmiddag men heey vi fick macka och te! Haha!
 
Sedan gick jag och Solveig som också var med på förmiddagen och åt sushi i stan och sedan la vi oss i en park nära oss och solade. Det var så fint väder, gassande sol. Jag råkade somna och nu har jag fina märken efter shortsen.
 
Nu på eftermiddagen har jag bara varit hemma, sett på en stand up med Özz Nujen och tagit det lugnt. Man vill gärna göra 1001 sak sådana här fina sommardagar men man behöver ta det lugnt också.
Nu tänkte jag dra ut på en promenad. Vill gärna se resultat på vågen även nästa vecka så nu får jag anstränga mig lite.
Imorgon blir det en liten tur ut till skärgården el iaf vid havet. Hoppas vädret håller i sig!
Vi hörs!
 
 
Solveig
 
 Njuter i solen
 
 Mmmm.....
 
Dagens sallad
 
 
 
 

Slottskogen

Kategori: Allmänt

 
Den här veckan har gått så himla fort och det känns som att jag har umgåtts med folk 24/7. Nästa vecka ska jag ta det lite lugnare och vila mig eftersom det är sista lediga veckan innan jag börjar jobba. Men det har varit kul med fester och besök på olika ställen.
Idag var jag i slottskogen. En lång promenad som tog ca 2 timmar. Fin dag!
Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova. Imorgon är det en liten utbildningsdag inför sommarjobbet.
Vi hörs!
 
 
 

Solveigs examensfest

Kategori: Allmänt

 

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag hemma igen. Åkte till Bokenäs igår för att fira Solveigs examensfest. Det var trevligt med mycket god mat och många nya ansikten att bekanta sig med. Jag sov över där och kom hem idag. Fattar inte hur jag kan vara så trött som jag är ioma vi sov skitlänge idag.
 
Igår innan jag åkte iväg var jag på viktväktarmöte på morgonen. Jag hade gått ner 0,4 kilo senaste veckan vilket betyder att jag sammanlagt gått ner 2,3 kilo på en månad. Mitt mål var ju 2 kilo varje månad så jag är supernöjd och känner verkligen av dem kilona som har försvunnit. Det gör att det blir roligare att fortsätta också. Nu blir det inga fler festligheter på ett tag så jag ska vara extra noga med maten. Var och storhandlade häromdagen så jag har fulla kylen och frysen med nyttig mat.
 
Ska ta en dusch nu och sedan ge mig ut på en promenad. Behöver komma ut och röra på mig!
Ikväll ska jag lägga upp bilder från examensfesten.
Vi hörs!
 
 
 
En liten preview

Min klämdag

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Idag var det klämdag för många som jobbar. För mig blev det lite tvärtom då jag är ledig från skolan i 2 veckor innan jag börjar mitt sommarjobb, men de ringde från mitt gamla jobb och ville att jag skulle jobba så jag gjorde ett kort pass på 5 timmar. Det var nice.
 
Annars har jag varit ganska aktiv idag. Varit på stan och köpt en present till min kompis Solveig som har examensfest imorgon. Jag älskar att det är så enkelt och kul att köpa presenter till tjejkompisar. Mamma är svårare och killar ska vi inte tala om. Sedan jagade jag en klänning som jag hade sett på Lindex för ca 1 månad sedan men nu har den gått upp i rök och ingen affär hade den, suck! Kom iaf hem med en kort svart kjol från Lindex som var på rea. Svarta kjolar behöver man ju alltid.
 
Efter jobbet var jag dessutom och storhandlade på Willy´s så jag är rätt nöjd med dagen.
 
Imorgon ska jag försöka vakna i tid och gå till viktväktarna, har inte varit där på hela veckan, brukar gå måndag el tisdag men jag var ju inte hemma då denna veckan. Så det ska bli spännande att se om jag har nått något resultat på dessa 12 dagar. Annars ska jag åka till Bokenäs/Uddevalla imorgon och gå på examensfest. Kommer sova över där också så det ska bli kul.
 
Jag måste bara få spy lite galla också. En kompis till mig pratade om Blondinbellas blogg för ett tag sedan och inget ont anande började jag läsa hennes blogg. Men männniskan är ju bara too much. 23 år gammal och driver eget företag/ är rik, har en bulle i ugnen som hon är överlycklig över och ska gifta sig med pojkvännen efter att ha varit ihop bara 1 år. Hon är som en duracellkanin på speed. Det är iofs ganska många andra bloggare som har ADHD light men Blondinbella är bara för lycklig/prettig och pluttinuttig för min smak. Man mår ju dåligt av att läsa hennes blogg. Så idag raderade jag hennes blogg från blogglistan jag läser varje dag, och det känns bra. Ni andra som tycker att hon är enerverande borde också sluta läsa.
Annars kan jag rekommendera en mycket trevlig bokblogg för er intresserade. Den heter Enligt O och drivs av en tjej som läser ut böcker i superfart och lägger upp recensioner. Jättetrevlig läsning och man få bra boktips nu i sommar när man har lite mer tid att läsa.
 
Nu ska jag slappa/läsa lite innan det är läggdags.
Vi hörs!
 
 
Några second hand köp jag gjorde på Myrorna i Karlstad. 2 pockets för 15 kr var och ett litet porslinsfat för 20 kr.
 
En blogg som blev lite too much för mig. Bild lånad från google.

Idag

Kategori: Allmänt

Vi har haft ännu en jättefin och solig dag i Göteborg idag.
Jag började dagen med att gå en promenad längst hamnen.
Sedan duschade jag i den gemensamma duschen för första gången, det funkade även om det inte är jättebekvämt.
Sedan begav jag mig ut på stan för lunch. Det blev att vi hängde på uteserevringar till kl 8 på kvällen. Vi hann med lunch på Condeco avenyn (helt ok grekisk sallad), hemgjord glass i Johanneberg( jättegott) och sedan ett par glas vin i Linné och visst blev vi lite lulliga!
Det har varit en kul dag. Skönt att inte ha massa måsten och bara få vara. Och solen är definitivt en stor bonus!
Vi hörs!
 
 
Jättegod glass lite avsides i Johanneberg på Johannebergs glass. Här i smakerna Champagne sorbet och saffran. Nam nam, påminner om gelato i italien el frankrike. Riktigt nice!
 
Le petit på Linné. Trevlig uteservering med sol långt in på kvällen.

Tillbaks utan badrum

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag kom precis hem från Värmland. Det var en jättemysig resa. Vi hann åka till Karlstad en dag, gå flera promenader och idag var vi på Sebastians förskola och såg på en föreställning som barnen deltog i med temat cirkus. Kul var det. Dessutom har jag hunnit lata mig en massa och läst ut en hel bok under resan. Hela vägen hem på tåget läste jag utan någon paus, Rosario är dör, sjukt bra och rörande bok för er som inte läst den, jag skriver en recension senare.
 
Väl hemma gick jag förstås nyfiket in i badrummet eftersom de skulle byta brunn nu i dagarna och insåg ganska snabbt att det absolut inte går att använda toaletten så som jag hade blivit lovad. Synd för oss som inte kan vara bortresta i 5 veckor som det kommer att ta för golvet att torka.
Planerar arga mail imorgon till de som har hand om det. Jag kommer knappast nöja mig med en halverad hyra med tanke på att en lägenhet utan toalett är i praktiken obeboerlig. Vi får se hur det går.
 
Imorgon är jag helt planlös. Det är charmen med att ha semester. Däremot ska jag faktiskt jobba lite på fredag, kunde inte tacka nej när de ringde från mitt gamla jobb. Blir nog bra.
Nu ska jag uppsöka den gemensamma toaletten/duschen som finns i huset men en tjej var på väg dit med handduk och grejer när jag kom hem så gud vet när jag får kissa, potta någon?
Vi hörs!
 
 
 

Karlstadtripp

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag har jag, mamma och Sebastian åkt till Karlstad och gått i affärer och ätit lunch. Det var kul. Det var länge sen jag var i Karlstad och just nu håller jag på att tänka över möjligheten att göra AT i Karlstad när det är dags. Frågan är bara om jag inte skulle bli uttråkad av att bo i en mindre stad?
Nu är vi hemma och jag ska läsa lite. Köpte 2 böcker och ett sött porslinsfat på Myrorna i Karlstad.
Vädret har varit fint men nu regnar det lite.
Imorgon ska vi till Sebastians förskola och titta på en cirkus som barnen ordnar. Ska bli kul!
Vi hörs!
 

Värmland

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag gått upp i ottan och ska snart åka till värmland. Dessutom ska de komma och bila i mitt badrum antingen idag el imorgon så det är perfekt att jag åker bort. Det är en fin solig dag och det ska bli kul att träffa mamsen och Sebastian.
Måste dra nu!
Vi hörs!

Examensfest och söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår var jag på en jättetrevlig examensfest utanför Falkenberg. Det var nice med tipspromenad vid havet, god italiensk mat och trevligt sällskap. Det känns fortfarande lite overkligt att mina gamla klasskompisar är färdiga läkare nu. Coolt helt enkelt.
Kom hem från Falkenberg kl 12  idag och har sen dess hunnit ta en lång sushi/fika med Johan och Manda och sedan ätit lite middag med en kompis Simon som har varit i New York i ett halvår. Han hade mycket spännande att berätta.
Det har med andra ord varit en fullpackad dag.
Ska lägga mig nu för tåget till Karlstad avgår tidigt imorgon bitti.
Vi hörs!
 
 
Redo för fest
 
Enkel i svart och vitt
 
God italiensk buffé
 
Skål!
 
Härligt att äta middag utomhus
Rosor
 
Fina Linn som äntligen är färdig doktor
 
Kvällsmys
 
Johan och Manda
 
Johan ännu en god vän som härmed kan titulera sig M.D

Falkenberg och examensfest

Kategori: Allmänt

Hej! Nu är jag snart på väg mot Falkenberg och Linns examensfest. Det ska bli roligt. Jag ska sova där över natten så kommer hem imorgon. Bilder utlovas. Det är en underbart fin dag och jag har gjort mig iordning, älskar att fixa mig till fest! Vardagstråket är som bortblåst!
Vi hörs!

Bergetpub

Kategori: Allmänt

Lite hes har jag återvänt från puben på berget. Det var högt ljud där så man fick skrika därav hesheten.  Är glad att vi drog dit för det var roligt och jag träffade några kompisar som jag inte sett på länge.
Imorgon blir det att åka till Linns examensfest och det ska bli skoj. Det är precis som det ska vara på sommarlovet, fester helatiden!
 
 
Vin och frukt
 
Med ett härligt gäng klasskompisar, från vänster Menna, jag, sophia, Ali och sofia
 
Med två sköna bönor Frida och Ida
 
 
Filip följde med på läkarfesten
 
Innegården där festen hålls, bra stämning och otroligt skönt väder