callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Sollentuna och Kista

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag packade jag upp det sista av köket. Sedan åkte jag ut för fika med en kompis. Vi åkte till Sollentuna centrum. Ganska speciellt shoppingcenter med palmer. Rätt lugnt där så man får vara i fred. Där tog vi en lång fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter fikat åkte jag till Kista centrum för att träffa min sambo för lite käk. Vi köpte mat från olika restauranger i food courten. För mig blev det persisk mat, mums! Vi gick sedan i några affärer innan vi åkte hem. Jag hittade ett par byxor i butiken Salt, tycker det är svårt att hitta byxor så jag är supernöjd. Allt som allt var det en bra dag. Min sista lediga dag för imorgon börjar jag jobba. Det blir intro i 3 dagar. Jag längtar verkligen efter patientkontakten, så jag hoppas jag kan träffa min första så snart som möjligt! 
Vi hörs! Natti! 
P.s Duschen är fixad! Tummen upp! 
 
Fika i Sollentuna
 
Fikade med den här godingen
 
Blingigaste resväskorna på Accent i Kista
 
Lax och dillris på Saffran i Kista

Stockholm

Kategori: Allmänt

Hej!  
Vi kom hem från Bali i måndags.Senaste veckan har vi i princip packat och igår flyttade vi till Stockholm. Flytten gick bra med hjälp av våra familjer. Idag har jag packat upp och hittat till matbutiken. Jag börjar jobba på en ny vårdcentral i övermorgon. Det är jätteskönt att vara ledig kring en flytt för det är rätt tid och energikrävande. Jag har varit ledig i princip hela januari och nu längtar jag faktiskt efter att jobbba. Det ska bli kul att se hur det blir på den nya arbetsplatsen. Lägenheten är stor. Vi har fått problem med vår soffa som inte går att få upp för trapporna och temperaturreglaget i duschen men annars rullar det på. 
Vi hörs! 
 
Sista kvällen i Karlstad bjöd våra vänner på middag
 
Vackra Yasmin och Behzad
 
      Sötaste Anna och Kim
 
Hela gänget
 
Leo och min sambo

Nusa dua, Bali

Kategori: Allmänt

Hallå där! 
Det här är näst sista dagen på Bali. Vi flyger hem vid midnatt imorgon. Två veckor går väldigt fort. 
Idag hade vi bokat en tur till Nusa dua som ligger så sydligt som man kan komma på Bali. Där hade vi också bokat ett paket med vattensporter. För knappt 1000 kr hämtade en chaufför oss på hotellet och körde dem ca 2 timmarna till destinationen Tanjung benoa beach och hela vattensportpaketet ingick sedan i det priset. Väl vid hamnen gick det undan. Först körde vi banana boat som naturligtvid kastade av alla, sedan körde vi jetski och efter det var tanken att vi skulle köra paragliding med de tyckte inte vindarna var rätt för det så det blev tubing istället. Efter det tog vi en paus och sedan åkte vi ut för snorkling. På båten var förutom oss bara indier och jag kände mig lite naken i bikini då inte ens männen visade någon hud utan i princip badade i kläder. Överlag är det bra att tänka på sin klädsel på Bali, de lokala kvinnorna bär sällan särskilt avslöjande kläder, shortsen slutar liksom nedanför knäna. 
Snorklingen var ok men vi såg bara en enda sorts fisk. 
Sedan var det dags att åka hem men vi bad chauffören att vänta och låg och solade och badade vid Nusa dua beach. Otroligt fina stränder även om de var långgrunda. Det blev också en sen lunch där innan vi åkte hem. 
Allt som allt en mycket bra dag och jag känner knappt igen mig själv så brun som jag lyckats bli.
Ofta är det ju lite jobbigt att åka hem efter semestern men vi har spännande saker att se framemot. Vi har en vecka på oss att packa, sedan flyttar vi och ska börja på varsitt nya jobb. Det ser vi framemot. Jag trivdes så himla bra på min senaste arbetsplats, Ruds vårdcentral i karlstad. Det känns konstigt att inte komma tillbaka dit efter resan och få träffa alla trevliga kollegor där. Nu hoppas jag verkligen att det ska fungera bra även på nästa arbetsplats.
Imorgon innan flyget ska vi shoppa lite, gå på spa och bara ta det lugnt för nu vet vi vad 17 timmars flyg i sträck innebär. 
Vi hörs! 
 
Tanjung benoa beach nära Nusa dua där alla företag inom vattensporter håller till
 
Nusa dua, lugn och skön strand
 
Dragon fruit
 
Juicen av densamma 
 
Jättegod mexikansk mat på Kangen taco and grill i Ubud igår
 
I sådana här kiosker kan man boka båtresor, dagsturer och taxi till flygplatsen till bra priser
 
Min sambo är inte förtjust i spindlar och den här jätten hittade vi utanför ett café, stor som en handflata
 
På superlyxiga Kayon hotell i Ubud på middag
 
Hallå! 
 
Ute och går
 
Nöjd med brännan
 
 
 
 

Dagstur Bali

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag var vi på en guidad heldag runt Bali. Vi hann med flera tempel och det största risfälten på Bali. Var borta 11 timmar. Det var kul att se mer av ön. Vår resa går mot sitt slut och vi inser att vi hade behövt mer tid för att hinna göra allt vi ville. Men inte oss emot, vi får komma tillbaka! 
Imorgon tar vi det lugnt och dagen därpå tänkte vi köra vattensporter
Vi hörs! 
 
Första stället Royal temple Bali
 
 
Bygga med bambu
 
 
 
Nästa anhalt Baturiti och ännu en kaffe/teprovning
 
Sambon har förälskat sig i dessa stenhandfat som man ser varstans 
 
Det görs chips av det mesta på Bali, här spenatchips
 
Nästa anhalt var risfältet Jatiluwih, perfekt med flip-flops i allt regn
 
Vi hade 2 rejäla skurar idag
 
Risfält
 
Ulun Danu, vattentempel
 
 
 
Sista anhalten Tanah lot
 
Milkshake med världens finaste utsikt
 
Fångar solnedgången
 

Lugn dag

Kategori: Allmänt

Hej! 
Idag har vi varit ovanligt trötta. Vi promenerade på Lembongan 2 timmar i solen igår och det känns som att det satte sina spår. 
Idag har vi sovit länge, varit och ätit lunch i Ubud, och annars varit på hotellet och läst. Det har regnat rätt mycket även idag. Det var några soltimmar mitt på dagen. Tydligen är januari det allra regnigaste månaden här. Vår reskassa börjar ta slut fastän det är 4 dagar kvar av resan. Imorgon ska vi åka på en heldags guidad tur för att bl.a. se Balis största risfält. Jag är rätt nyfiken på hur riset ser ut som växt och hur det skördas. 
Vi hörs imorgon! 
 
Happy faces, på restaurangen Veggie karma
 
Dagens rätt, aubergine och ris
 
Efterrätt
 
Glad men trött sambo 
 

Lembongan

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
I förrgår åkte vi över till en ö som heter Lembongan. Det tog ca 30 min med snabbåten från Sanur på Bali.  Det var en guppig färd. Ön är inte lika känd som Gili-öarna. Det är ganska enkla förhållanden här, vägarna är supersmala och ganska dåliga med stora gropar, hotellen har en sorts fordon med öppen baksida som de skjutsar turisterna i och annars finns det bara mopeder. Om man ska äta på restaurang så hämtar och lämnar restaurangen på hotellet utan kostnad. Vi hyrde moped men det känns lite halvfarligt tycker jag, smala vägar och mötande trafik, även om det är mycket mindre trafik än på Bali. Restaurangerna har varit trevliga med havsutsikt och god mat. Stränderna är mycket mer öde än på Bali och man kan ha dem helt för sig själv ibland. Vi hade lite otur med vädret och det har regnat rätt mycket dem dagar vi var här. Hotellet kostar mindre än halva det vi betalar per natt i Ubud men är rätt trivsamt med 2 pooler, 5 min till Tamarind beach, rent och har en restaurang som är helt ok. Rummet är dock ca 1/3 i storlek om man jämför med villan i Ubud. Hotellets wi-fi fungerar dåligt och det fanns inget schampoo på hotellet så jag längtar nu efter att komma tillbaka till vårt hotell i Ubud fär att tvätta håret och surfa. Överlag får jag och sambon erkänna att vi är bekväma av oss och gillar en viss grad av lyx när vi reser. 
Det har varit kul att se Lembongan. 
Vi hörs kära läsare!
P.s Det går inte att ladda upp bilder just nu, det kommer senare idag! 
 
Väntar på transporten till båten
 
Vi åkte med ett företag som heter Scoot, det var en liknande båt som denna, inte lyxigaste sorten
 
Vi bodde på Pandana guest house, det här är utsikten från restaurangen 
 
Tamarind beach nära hotellet 
 
Jag tyckte det var barnsligt roligt att leta efter fina snäckor och stenar 
 
Dream beach
 
På Hai grill and bar
 
 
 
Gatorna på Lembongan 
 
Vi träffade ett väldigt trevligt holländskt par som vi stämde träff med 
 
Åker bak på en öppen bil
 
Så här såg det ut
 
Sandy bay beach club
 
Jättegod tonfisk på Sandy bay beach club
 
Cocos pannacotta 
 
I underground house
 
På en restaurang fick jag leka med världens sötaste valp, vill ha! 
 
Går av båten, färden hem var mycket mjukare 

Dag 4 Bali

Kategori: Allmänt

Hallå! 
Vi har det fortsatt bra här på Bali. Kl är nu 01.37, det är ca 7 timmars tidsskillnad med Sverige. Vi ska vandra upp för en vulkan som heter Mount Batur om någon timme. Det är den näst högsta vulkanen på Bali med en höjd på ca 1700 m. Man börjar vandringen mitt i natten så man hinner se soluppgången på toppen. 
Idag har vi tagit det lugnt. På förmiddagen var på hotellet, på eftermiddagen inne i Ubud centrum för lunch och så köpte vi en ryggsäck för vår vandring. På kvällen har vi beställt pizza till hotellet och försökt sova inför den nattliga vandringen. 
Det ska bli spännande, hoppas jag orkar hela vägen, det tar ca 5 timmar allt som allt och det ska vara rätt brant på sina ställen. Bilder kommer!
Ha nu en fortsatt trevlig dag och tack för att ni läser! 
 
På Coco bistro med en jättegod mango lassi med banan
 
Balinesisk fiskrätt på Coco bistro med vit fisk, bläckfisk och jätteräkor, maten är ofta åt det starka hållet här
 
Hinduer lägger ofta ut små offer med rökelse, blommor och en kaka till gudarna
 
Väntar på att hotellet ska hämta oss på stan efter shoppingen 
 
Gatorna i Ubud är ofta smala och trafikerade, trottoarer är ojämna
 
Balinesisk frukost idag, kycklingsoppa med risgröt i botten
 
Poolhäng, vi får pass på, nästa vecka kommer 2 nya familjer till hotellet och då lär det bli trångt här
 

Gårdagen, Bali

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Igår hann jag inte blogga.
Natten till igår sov jag bara 1,5 timme. Fastnade för boken Fyren mellan haven och läste i den framtill morgontimmarna. Trots sömnlösheten gick vi upp kring 9, åt frukost därefter blev det lite shopping. Vi har en lång gata mellan vårt hotell och Ubud centrum som är full med småbutiker. Inget fancy utan affärsinnehavarna tillverkar det dem säljer på plats. Vi handlade en tavla, 3 skålar, en träfigur som allt som allt kostade under 200 kr. Sedan besökte vi grannhotellet som heter Kayon och som är superlyxigt. Vi käkade lunch där och sedan fick vi rundvisning av personalen. Tänk er privat pool som vetter ut mot skogen el ett vattenfall. De ordnar bröllop, bjuder sina gäster på gratis massage och yogalektioner. 
Efter lite vila åkte vi till Ubud centrum och gick på varsin behandling. Jag fick manikyr och pedikyr och sambon fick  ryggmassage. Överlag upplever jag det som att balineserna är extremt trevliga mot turister, när man köper en tjänst utför de det verkligen noggrant och det är inget slarv el sura miner. 
Efter behandlingarna åt vi på ytterligare en restaurang ur guidboken, Batan Waru i Ubud. God mat! 
Sedan gick vi till sängs tidigt och sov gott hela natten. 
Idag har vi tagit det lugnt på hotellet hittills. Ätit frukost, läst, surfat, badat och gjort lite träningsövningar. Vi är enda gästerna just nu så vi har hela stället för oss själva,höjden av lyx. 
Vi hörs sen! 
 
Frukost på sängen igår
 
Broschyrer med olika guidade aktiviteter där vi letade efter något som passar oss
 
Sambon matar karparna i hotellets damm med balinesisk grönt bröd
 
Shopping
 
Turister
 
På Kayon
 
Färskpressade juicer är populära 
 
Maten på Kayon, lax på squashbädd
 
På spat, enkla förhållanden men duktig personal
 
På Batan waru
 
Maten på Batan waru, 2 smårättermed ris och en fiskrätt
plus 2 mineralvatten kostade ca 220 kr
 
Mera shopping
 
Gårdagens djur fick bli en groda som jag försökte kyssa

Dag 2 Bali

Kategori: Allmänt

Hallå! 
Hur är läget där hemma? 
Här har vi kommit in i den balinesiska stämningen lite mer. Morgonen började med frukost vid poolen och sedan några längders simning. Jag har varit otroligt morgonpigg dem senaste dagarna, vaknade redan 7 idag. Pojkvännen är inte riktigt road av min morgonpigghet! 
Vid 9 kom chauffören och hämtade oss. Han är universitetslektor i vanliga fall, vi diskuterade lite löner och det verkar som att genomsnittslönerna är ca 3500 kr/månad här så han drygar ut kassan genom att köra turister. På vår väg till Kuta beach i söder stannade vi på en silversmidesverkstad och en batikbutik. När vi kom fram till Kuta letade vi upp ännu en restaurang rekommenderad av guideboken, Poppies Restaurant. Jättegod mat, jag åt mig mätt på fisk och skaldjur. Varsin juice, en förrätt, 2 huvudrätter och 2 L vatten gick på 375 kr. 
Efter det promenerade vi till stranden och tyvärr var det ingen höjdare. I särklass den smutsigaste strand jag någonsin sett. Jag försökte bada men skräp virrade sig runt mina ben så jag gav upp. Många försäljare fanns det som var rätt på, man fick tacka nej 10 gånger innan de gav sig. Chauffören körde oss till Sanur som är ytterligare en känd strand, där var det rent vad jag kunde se men plötsligt kom det ett skyfall så vi gick knappt ur bilen. Sen åkte vi hem. Allt som allt tog turen 8 timmar och för det betalade vi 600 kr för bil och chaufför. 
Väl hemma var vi supertrötta. Sov 2 timmar och åt sedan middag här på hotellet. Vi träffade våra grannar som bor i villan bredvid oss, en holländsk familj, jättetrevliga och gav oss bra tips på vad det finns att göra. Nu har vi funderingar på att åka till ön Lembongan istället för Gili. 
Imorgon blir det lite shopping på en gata fullt med lokala butiker med mestadels inredning och sedan ett besök på ett spa. Livet leker och vi är nöjda där vi har brett ut oss i en soffa i hotellets trädgård där man ibland hör geckoödlornas karaktäristiska läten.
Ha det gott och vi hörs! 
 
Frukost
 
Ca 3 timmars bilfärd idag tur och retur till Kuta
 
Silversmide 
 
Vår chaufför/universitetslektor Ida
 
Batikbutik
 
Toppenbra trädgårdsrestaurang i Kuta
 
Mango lassi
 
 
 
 
 
Riktigt fin mat
 
Kuta beach
 
Kuta, riktigt skräpigt i vattnet
 
Vi tror det är en geckoödla sambon precis fotade, ca 30 cm lång och har ett väldigt speciellt och högt läte

Första dagen på Bali

Kategori: Allmänt

Jag fick en underbar start på dagen. Kunde som jag skrev tidigare inte sova så jag klev upp vid 6. Simmade några längder i poolen och duschade och gjorde mig iordning. Vi käkade frukost och sedan skjutsades vi till Ubud centrum och hittade ett spa. Rätt modest och gammalt/slitet ställe men jätterrevliga tjejer som jobbade där och duktiga var dem. För mig blev det helkroppsmassage i 1 timme som kostade ca 50 kronor. Fatta vad sjukt billigt det är! Dit får vi gå igen.
Efter det tog vi en promenad, köpte några presenter och gick till en supermarket och handlade smågrejer. 
Efter det blev det lunch och sedan hem, sov några timmar, tog en promenad i omgivningarna och sedan fick vi skjuts till centrum igen och åt på en restaurang jag hittade i min guidebok. Det var jättegod mat rakt igenom och 2 förrätter, 2 huvudrätter, 3 drycker, 1 efterrätt och te kostade ca 300 kr. 
Nu är vi hemma och ska sova. Imorgon har vi  bokar en bil som skjutsar oss till Kuta beach ca 1,5 timme härifrån och som är till vårt förfogande hela dagen. 
Det är kul här på Bali. Rätt mycket trafik, rätt många ödlor och stora insekter, ganska långa avstånd till stränderna om man bor inåt land men mycket att upptäcka.
Vi hörs! 
 
God morgon! 
 
Hela poolen för mig själv
 
Utomhusdusch
 
 Jag och massören
 
Sambon
 
Lång promand i värmen till supermarket, varm och svettig
 
Restaurang Bollero i Ubud som vi hittade i guideboken
 
Friterad aubergine 
 
Satay fiskspett
 
Färsk frukt och pepparmyntste

Sömnlös på Bali

Kategori: Allmänt

Hej! 
Kl är 05.55 här på Bali och jag är sömnlös. Vi gick och la oss kring 12 men vaknade runt 4. Det är väldigt mycket ljud här från omgivande natur. Just nu hör man syrsor men någon gång under natten hörde vi en fågel som iaf var helt ny för mig. 
Resan hit var faktiskt rätt jobbig. Vi tog tåget från karlstad till Sthlm på söndag vid lunch. Sedan Arlanda express till flygplatsen. Första flyget gick till Doha i Qatar och tog ca 7 timmar. Någon gång under resans gång började jag märka av att jag var rejält förstoppad. Ont i magen och hela baletten. Flyget till Doha var försenad så vi fick ca 1 timme på oss att byta flyg och det gick fint. Nästa flyg som gick till Bali tog ca 8 timmar. Jag var fortfarande väldigt förstoppad och mådde allmänt pest. Inte mycket man kan göra när man sitter fast på ett plan. Ca 2 timmar innan landning släppte förstoppningen och jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv. Magproblem är verkligen botten. Jag hann se Fyren mellan haven under sista flyget och satt och grät mot slutet, se den! Allt som allt från Karlstad till Bali tog resan ett dygn vilket gjorde att vi missade en natts sömn. 
Väl på Bali kom väskorna som tur var och vi tog en taxi till hotellet, ca 2 timmars bilresa. Det är rätt mycket trafik på Bali. Hotellet blev lite av en överraskning. Det består av en  "villa" som skulle vara 125 kvm stor. Vi båda tyckte att den känns mindre. Ett stort sovrum som vetter mot trädgård och pool och sedan ett väldigt originellt badrum och toa som är byggt utomhus, stort badkar under palmer. Jag får ta bilder. kändes ovant att duscha ute i det fria. Hotellet är ca 20 min utanför Ubud centrum. Personalen skjutsar en till Ubud närhelst man vill framtill kl  23. Vi duschade och fick sedan skjuts till Ubud där vi käkade. 3 olika rätter plus varsin dricka gick på 200 kr. Det är ganska trånga gator och många herrelösa hundar som springer omkring. Människorna verkar vara vänliga. Nu ska jag försöka sova för vi har beställt frukost till kl 10. 
Vi hörs! 
 
Maten på Arlanda
 
Min glada resekompis
 
Färska kokosnötter 
 
Nästan alla restauranger hade uteservering 
 
Vet ej om det är en himmelsäng el om det är myggnät runt sängen, el en kombination kanske? 
 

Resfeber

Kategori: Allmänt

Imorgon åker vi till Bali. Kommer vara framme först på måndag. Det är den längsta flygningen jag har gjort. Har resfeber vilket jag alltid har inför resor. Det visar sig genom att jag helst vill skjuta upp packandet. Sambon verkar inte ha resfeber, han har packat och då hängde jag på och packade lite jag med. Vad har man på sig när man ska vara på resande fot i ett dygn? Jag funderar på att ha träningskläder på mig, mjuka och sköna. 
Vi ska ha lite surfrestriktioner under resan, alltså surfa mindre. Jag hinner säkert med något update här på bloggen ändå. 
Vi hörs! 
 
Min fina miniorkide, fick den på min 31-årsdag och den har blommat varje år därefter just kring min födelsedag

Influensa

Kategori: Allmänt

Hej! 
Det har gått en vecka sen jag blev sjuk. Jag hostar fortfarande och är allmänt trött. Något jag lärde mig av det här är att se till att vaccinera mig mot influensa nästa år. Jag är fullt frisk och förlorade en hel vecka, tänk dem som har sjukdomar i bagaget, de kan ju faktiskt dö av influensa. 
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Hon som vi har hyrt av ( möblerat) kom och hämtade sina saker idag. Så nu ser lägenheten ut som ett bombnedslag. Tur att vi ska åka på semester snart och när vi kommer hem ska vi flytta.
På kvällen har jag och sambon sett på Empire. Vi betar av den ena serien efter den andra. 
Jag fyllde år för 2 dagar sen. Hela 33 år! Var för sjuk för att hitta på något. Min sambo gjorde iaf våffelfrukost. Vi har bestämt att fira när vi är på Bali, då får det bli middag osv. Vi åker om 2 dagar och det ska bli skoj. Jag har aldrig flugit så långt och inte varit i den delen av Asien. Tyvärr har jag inte alls hunnit förbereda mig genom att köpa lite kläder etc men det får gå bra ändå. 
Vi hörs! 
 
Våfflor på min födelsedag
 
Jag var på jobbet i torsdags och bjöd på tårta ioma det var sista dagen, har trivts jättebra på Ruds vårdcentral i Karlstad 
 
Jag och pojkvännen på nyår
 
 

Idag

Kategori: Allmänt

Hej! Senaste inlägget skrev jag igår men det gick inte att lägga upp det, så det publicerades idag. 
Igårkväll var jag superyr. Det kändes konstigt eftersom jag inte har feber. Jag tror jag har blivit uttorkad ioma jag varken har ätit el druckit ordentligt senaste dagarna. Jag gick och la mig och idag mår jag kanske lite bättre. Halsontet är aningen bättre, jag har ätit en liten bit mat och druckit lite te. 
Det börjar bli supertråkigt att vara hemma. Sambon jobbar så jag är ensam hemma. Sover halva dagen och tittar på tv sedan. Det är ungefär det jag orkar. Är glad att jag inte hade stora planer för min födelsedag imorgon. Vi skulle ha gått ut och ätit bara. Idag är alltså sista dagen som 32 åring. 
Nu ska jag försöka ta en dusch. 
Vi hörs! 
 
För någon dag sen
 
nyårsdagen, blå hink att kräkas i

Nyår

Kategori: Allmänt

Hej! 
Tyvärr kännetecknades nyår av sjukdom för min del. Hade en patient i torsdags med otypiska symtom. Halsont, feber och kräkningar. Hen fick bli inlagd. På fredag morgon hade jag ont i halsen men gick och jobbade. På lördag dag mådde jag ändå ok, lagade mat till nyårsfesten och gjorde ärenden på stan. På kvällen kände jag mig lite konstig i huvudet. I bilen på väg till festen var jag superirriterad och kände mig varm och dålig. Väl på festen kände jag mig lätt i huvudet och inte alls sugen på mat. Illamående. Stannade till 12 slaget även om jag sa att jag skulle åka hem tidigare. Men någon gång efter 12 kräktes jag och då kände jag att jag var tvungen att ta mig hem. Man kan säga att jag inte kunde umgås med vännerna och njuta av festen så som jag hade önskat. Väl hemma kräktes jag ännu en gång och på morgonen hade jag feber. Sedan nyårsafton har jag fått i mig lite tårta vi hade med oss hem. Jag är inte längre febrig och får behålla maten men ont i halsen har blivit värre. Jag har ingen aning vad för sorts virus detta var. Har varit orolig att ha smittat mina vänner med, värdparet har en 1 åring. Imorgon hade jag en undersökning jag väntat på som jag fick avboka och som tur är boka om. Är inte i form för något sådant. Jag fyller år i övermorgon och på söndag åker vi utomlands. 
Ja, nu är jag iaf hemma och ser på tv, surfar och sover. 
Hoppas ni haft en bra nyårsafton! 
Och vet ni vad? Vi har hållit förra årets nyårslöfte, varken jag el killen har druckit en droppe alkohol på ett helt år. Vi är så jäkla bra! 
Har varit för sjuk för några nyårslöften iår men vi får se om det blir några! 
Vi hörs! 
 
Anna bjuder på välkomstdrinkar
 
Vackra Yasmin och Behzad
 
Tommy leker med Leo
 
Min fina sambo
 
Förrätt 
 
Vackra Jessica
 
Våra herrar
 
Fina Kim med sonen
 
 Anna och Jessica
 
Desserten gjord av Yasmin 
 
Hela gänget