callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Höst

Kategori: Allmänt

Hej! 
Nu känns det som att hösten är här och det är inte helt oangenämt. 
Vi har ju haft en lång och skön sommar. Det är första gången sedan jag var 15 år som jag är ledig hela sommaren. Det har varit underbart. Och att ha en 7 åring som har hållit mig sysselsatt har inte heller varit helt fel. 
Idag började barnet i första klass. Sambon har jobbat i några veckor och själv ska jag återvända till jobbet 1 sep. Så livet kommer ändras ganska mycket för oss. Vi ska nu börja ha barnet på fritids och det är hon van vid sedan hon bodde hos förra familjen. Det kommer gå bra. Men det kommer bli konstigt att hämta henne kl 17 och bara hinna träffas ett par timmar innan läggdags. 
Jag har med stor glädje varit och tittat på höstkollektionen för barn på H&M och handlat lite. Gudarna ska veta att jag var trött på klänningar och shorts nu, känns som lilla N äger varenda sommarklänning från H&M. 
Annars är det inte så mycket som händer. Jag har ju haft jobbiga höstar nu 2 år i rad med minskad energi och depression så jag hoppas vi ska hitta på ett sätt att hålla ångan uppe det här året. 
Väl tillbaka på jobbet ska jag förutom arbete på vårdcentralen också skriva ett vetenskapligt arbete, gå några kurser i samband med det osv. 
Ja, vi hörs i höst! 
Adjö! 

(null)
Kul dag på Grönan i sommar 

(null)
På Kokpunkten i Västerås med min morbrors familj 

(null)
På restaurang med sambon, en lördag då vi hade barnvakt 

(null)
Hann med ett besök på fotografiska med en vän 

(null)
Lillan hade sin kompis över och de lekte vid sjön 

(null)
Skolstart idag, på lillans skola slogs det på stort 

(null)
I Töreboda med Maritha