callmenasha.blogg.se

Ny i Stockholm, läkare till yrket och livsnjutare.

När livet skaver

Kategori: Allmänt

Hej! 
Det här inlägget blir lite emo! 
Just den här veckan har känts motig. Jag har inte haft någon större lust att gå till jobbet, väl där går det dock alltid bra. Det har varit en konflikt privat som har tagit en del energi och just nu tänker jag bara på ett sätt att slippa jobba. 
Jag har alltid haft lite svårt för när livet blir alltför inrutat. Jag hade 2 st uppehåll under läkarutbildningen som är 5,5 år. Den tiden kändes så lång och bara tanken på att jag inte kunde göra vad jag ville gav mig panik.  Nu är jag inne i en ny 5 årsperiod, specialisttjänstgöringen. 5 år av 8-17 dagar. Just nu längtar jag efter ledighet. Och inga konflikter. Jag orkar bara inte. Jag har kanske höga krav på livet och människor omkring mig men låt oss ge varandra energi i vardagen istället för bekymmer. Jag har en period då jag sätter ner foten, orkar inte med människor som går över gränsen och tror sig ha rättigheter. Jag väljer vem jag ska slösa min tid och energi på.
Ja emo och obegripligt blev det här inlägget. Det är fredag och med 1:a maj ledigt har vi långhelg, det är bara 1 månad kvar till semestern. Det kanske fixar sig. El så tröttnar jag och drar till Thailand i 6 månader, vem vet? 
 
En sådan dag längtar jag efter
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: