callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Stockholmshelg

Kategori: Allmänt

Hej!
Tack för att ni tittar in fastän jag inte skrivit på några dagar!
I helgen var jag i Stockholm, åkte dit i fredags då det var 1:a maj. Hade bokat hotell på Hotels.com och blev så sjukt nöjd. Scandic Anglaise supernära Stureplan. Och till min förvåning hade hotellet även gym och relaxavdelning med bubbelpool. Mumma för själen.
På fredag vandrade jag omkring lite själv, var på Jamie Olivers Italian som dessutom var hotellrestaurangen och åt, gjorde ett besök på Vetekatten och på kvällen var jag ute med en bekant, åt på Vapiano för första! gången och var sedan ute och drack drinkar. Det var skoj!
På lördag blev det Kista, åt lunch med en väninna , träffade en annan bekant och gick sedan på bio på kvällen i Kistagallerian. Vi såg Never lose focus som var så där.
På söndag hann jag äntligen ligga lite i bubbelpoolen, bastade lite och sedan shoppade jag lite, köpte en superläcker bikini på Twilfit.
Sedan gick jag lite på Hötorget, kollade på marknaden där innan jag träffade en kompis och gick på Moderna museet. Det var underbart väder och Stockholm är verkligen en vacker stad jag nu är förälskad i. Kommer på mig själv med att redan planera nästa resa i huvudet. Bara det att gå på nya gator, nya affärer, nya restauranger och se nya omgivningar är superkul. Och jag måste erkänna nu som före detta göteborgare att Stockholm är enormt mycket större och har mycket större utbud på precis allt. En stad jag kommer besöka så ofta jag kan.
Vi hörs!
 
 
Risotto på Jamies Italian som ligger på Humlegårdsgatan Stockholm, billig mat, gott men inget exceptionellt
 
 Fika på klassiska Vetekatten på Kungsgatan, lite besviken över deras sortiment som inte var så varierat som jag trodde, men den här bakelsen var god iaf!
 
Bubbelpool på Scandic Anglaise också på Humlegårsgatan
 
 Relax
 
 På väg ut för middag
 
 Vapiano Stureplan, kanske mer passande för lunch än för middag, lite för ljust och lite för mycket matsalskänsla, att stå och vänta på att maten skulle tillagas var också segt
 
 Drinkar på East på Stureplan, tyckte konstigt nog att klientelet var som på vilken klubb som helst på Avenyn, ganska så ungt och blandat folk, alltså inte det minsta snobbigt
 
 Mitt nya halsband från Pilgrim använde jag en hel del
 
 Frukost på Scandic, var verkligen i toppklass med allt man kunde önska sig
 
 Min våriga outfit
 
 Glad tjej på resa
 
Glass i Kista
 
 Badat bubbelpool och bastat
 
 Vacker dag, vacker stad
 
 Moderna
 
 Cool utställning med verk av Louise Bourgeoise, fransk konstnär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: