callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Bridget Jones

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har läst den senaste boken om Bridget Jones som heter Bridget Jones Mad about the boy av Helen Fielding. Det var boken jag valde för vår nästa bokklubbsträff.
Och vilken underbar bok sen. Ni som har sett filmerna om Bridget Jones och förälskade er i henne då kommer inte bli besvikna. Bridget är nu 50+, Marc Darcy har tyvärr dött och lämnat Bridget med 2 barn. Så nu är hon medelålders och singel och återigen på jakt efter kärleken. Jakten på kärlek i den åldern tycker jag är en ny vinkel, annars handlar ju många sådana böcker om tjejer i 20-30 årsåldern. Visst vill 50 åringarna ha kärlek också.
 
Jag tyckte det här var en riktigt härlig bok med dråpliga situationer, krånglet med att lyckas hämta barnen i tid från skolan och gå ner i vikt, regga sig på sociala medier för första gången och bara klara av jobb, att vara singelmamma och dessutom lite kåt samtidigt.
I loved it! Köp den här boken, läs den och njut eller ge bort den i present. Jag läste den på engelska men översättningen finns nog i inbunden form.
Boken får 9 av 10 av mig. Hög underhållningsfaktor.
P.s Det slår mig att Martina Haag är Sveriges svar på Bridget Jones, det är ungefär samma stil och samma självkritiska komiska stämning i böckerna. Kolla upp Martina om ni inte har läst hennes böcker, hon är rolig.
 
 
När man är ledig och kan sätta sig i en park och läsa en bra bok! Mumma för själen. Mad about the boy får hela 9 av 10 av mig för att den är så sjukt underhållande och rolig.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: