callmenasha.blogg.se

Läkare inom primärvården, sambo, bor i Stockholm och är familjehem till en underbar flicka.

Hello!

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag har hål nu på morgonen och ska gå på mottagning på hudkliniken på eftermiddagen.
 
Har utnyttjat min lediga morgon med ett läkarbesök. Alltså sökt vård som patient. Det gick bra och jag fick som jag ville.
Det är väldigt viktigt som patient att kunna tala för sig och det kanske inte är så svårt för mig som läkarstudent som ändå är lite påläst men även jag kan känna mig ganska liten om jag möter en läkare som inte lyssnar.
Det är viktigt att tänka på att läkare är vanliga människor och att man tar tid på sig och verkligen tar upp dem problem man vill prata om, annars är det lätt att man går hem utan att egentligen ha fått hjälp med det man ville ha hjälp med. Som patient är man i underläge från början men det är viktigt att tänka bort det underläget. Vi betalar alla skatt och därmed har vi rätt till en bra vård. Både på primär och specialistnivå.
 
Det är helt underbart med halvdagar i plugget, det är vi verkligen inte bortskämda med. Det gör att man hinner med lite annat också.
Nu ska jag sitta med en uppgift som jag försökte göra igår men då fungerade inte Göteborgs universitets hemsida för mig.
Vi hörs hör ni!
 
 
Det är lätt att glömma bort sig när man är hos doktorn, vissa patienter har med sig en lista så att de inte missar det viktigaste de tänker ta upp. Ingen dum idé faktiskt.

Kommentarer

  • Karin säger:

    Jag med, det är ju sååå fint! Både i inredning och på kläder! Jag köpte den faktiskt på Ica maxi, otippat va? Så gå dit och kolla, det var bara nån vecka sedan jag köpte den! :)

    Svar: Åh vad kul, bra köp och man hittar det där man minst anar. :)
    Nasha

    2013-05-22 | 11:36:44
    Bloggadress: http://softcotton.blogg.se

Kommentera inlägget här: